IMG_E7266

LIVE, LOVE, ROCK! THIS IS US! е самата същност на ZADIG.

Разнородна, но обединена банда, водена от joie de vivre, рок, блясък и свобода. Роден от идеята на Сесилия Бонстром, артистичен директор на Zadig&Voltaire, THIS IS US! е нов аромат за нея, за него, за нас. С една дума: универсален. Повече Zadig отвсякога, той допълва серията THIS IS!, лансирана през 2016. Без възраст и пол, без ограничения! THIS IS US! е тотемът, който свързва всички, част от бандата Zadig…

Създаден от Матилд Бижауи, THIS IS US! се плъзга върху голата кожа като кашмирен пуловер, иконичен за гардероба на Zadig&Voltaire. Сандалово дърво, базовата нотка на THIS IS HER! и THIS IS HIM!, пулсира привличащо в сърцето, подчертано от пачули и ваниловите акорди на бранда. Следва изненада! Мускусни нотки излизат на сцената за едно Zadig рок изживяване. Казано накратко: чувствен и експлозивен акорд, в който сандаловото дърво грее.

Разчупената страна на стъклото, символът на флаконите THIS IS!, e моментално разпонзаваема. Този път обаче бялото и черното на THIS IS HER! и THIS IS HIM! са вън от картинката. THIS IS US! приема кристално чиста прозрачност, за да заяви силно: NO GENERATION, FREEDOM, FOREVER YOUNG… Наличен в 30, 50 и 100 ml формат, флаконът е вдъхновен от съвременното изкуство.

Жълтата ивица пресича стъклото, наелектризирайки имената на марката и на аромата.

IMG_7274

 

IMG_E7298

THIS IS US! e топъл, весел и много приятен аромат. Силно кремообразен и гушлив, той е идеален за отпускане, зареждане с добро настроение, младост и жизненост. Достатъчно сладък и много добре смесен, той моментално вкарва адреналинова инжекция в кръвта и съм готова да изляза от битовизмите и да обърна внимание на себе си.

За мен парфюмите на марката са страхотни, защото ми влият позитивно, карат ме да се чувствам заредена, млада и безгрижна. Притежавам почти всички излизали досега и носейки ги възвръщам баланса на психиката си, гоня ежедневния стрес и се възстановявам посредством ароматерапията им, от отговорността да вземам сложни решения в тежките времена, в които за съжаление сме принудени да живеем.

Не е тайна, че ванилия, тонка, сандалово дърво, меки плодове, пачули и сладък муск са сред най-любимите ми за носене съставки, а блендирани заедно ми носят силно удоволствие.

THIS IS US! е много силно сандалово-ванилов парфюм, горещ и наелектризиращ. Стои близо до кожата и не излъчва шлейфово, но при мен показва отлична трайност. Аз пръскам доста, защото ми е много приятен и обичам да се наслаждам при всяко вдъхване на прекрасната дървесна ванилия със сладък муск, сандалово дърво и пачули.

Идеалният унисекс аромат. Развива се доста различно при варираща температура на кожата при двата пола. На моята кожа е доста по-сладък, при мъжът ми е по-дървесен.

Този парфюм е гладък като речен камък и топъл като кашмирен пуловер. Той е идеален за новото нормално, за работа вкъщи и за социална дистанция. Не дразни, не се натрапва, но е приказно пухкав и мек.

Пробвахте ли го?

 

Красивото колие ми е подарък от парфюмна фея, която ги изработва ръчно. Можете да я намерите тук. Вижте в профила и кой носи нейно колие.

Браво, Алина, невероятна си! Благодаря ти сърдечно за този прекрасен подарък.

IMG_7254

IMG_E7329

IMG_7241

 

 

*Gift