IMG_6139

Здравейте,

наскоро присъствах на представянето на есенните новости, на една от водещите козметични марки в света. SISLEY PARIS е френска компания основана през 1976 година, специализирана в създаването на висококачествена иновативна козметика. Те са експерти във фитотерапията и ароматерапията, или с други думи в употребата на естествени растителни екстракти и етерични масла, в продуктите за грижа за красотата, за да се гарантират видими резултати върху кожата веднага.

На прекрасно организираното събитие в Douglas Paradise се срещнахме и останахме дълго в компанията на прекрасната Франсоаз, трейнър на бранда от Франция. Тази жена е феноменална. Такова присъствие, чувство за хумор, интелект, познания, харизма при общуване, зашеметяваща! Много силно впечатлена съм и се радвам, че покрай блога и хобито имам удоволствието да се запознавам и общувам с такива интересни и  неповторими личности. Каквото и да кажа ще бъде малко за тази дама!

Тя ме пренесе освен в свят на технологични козметични новости и свръх високо качество в грижа за кожата, и в атмосфера на приятелство, загриженост, подробност без бързане или отегченост, усмивки, шеги и постоянно напомняне, че е важно човек да се грижи за себе си, но най-важно е да е усмихнат и щастлив, а това с козметика не става. Дано пак срещна тази дама, защото такива хора оставят следи.

IMG_6225

IMG_6275

Новите червила Le Phyto Rouge идват в 20 цвята и невероятен кадифен пауч в ярко червен цвят. Самото съвършенство е!

С луксозна формула богата на хидратиращи и подхранващи съставки, тези червила са отлична грижа за устните, с дълготрайно покритие и много наситени цветове. Цветът се разкрива с едно нанасяне и устните са обвити в комфорт и дълбока хидратация повече от 8 часа. Продължителното насищане с влага на устните запазва младостта им. Всеки иска по-гладки, сочни и с по-голям обем устни, а и ако може постоянно защитени от външни агресори.

При Le Phyto Rouge имаме уникална текстура, която се смесва върху устните за обвиващ ефект и несравним комфорт. Всяко нанасяне е истинско преживяване.

Нямам търпение да дойдат и да си купя едно.

IMG_6274

IMG_6273

IMG_6248

Другата много очаквана новост е изпълващ концентриран Sisleya серум за лице. Той ще бъде наличен в Perfumery Douglas & beautyzone Bulgaria този месец.

Това е мощен серум, който има за цел два нови физиологични начина на действие:

  • Събуждането на гените, свързани със стягането на кожата, „приспани“ от отрицателни поведенчески фактори
  • Цялостно действие върху силите на опън в кожата.

С екстракт от сладък майоран, нова активна съставка за марката, земен бадем /чуфа/, шипки, листа от бяла върбинка, персийска акация, обикновено кървавиче и линдера, тази уникална мощна комнация от растителни екстракти действа на всяко ниво на дермалната структура и възстановява опъването на кожата.

Моментален лифтинг ефект,  а след два месеца се наблюдава сериозно стягане на кожата. Видимата възраст значително намалява. Кожата е плътна и пружинираща, с оформени овали и пухкавост характерни за младата кожа.

Бяха ни показани изследвания за намаляване на видимата въздраст на 51 годишна дама, чиято кожа изглежда на 78 подари различни обстоятелства и след двумесечна употреба на серума, изглежда като на 58. „Уау“ нали?

IMG_6227

IMG_E6150

IMG_E6152

IMG_6155

IMG_6157

 

IMG_6163

IMG_6168

Третият очакван продукт е хайлайтър Stylo lumiere, който улавя светлината и дава отпочинал искрящ тен и освежени очи. Признаците на умора са изтрити с този магичен стик. Индексът на пречупване му е близък до този на диаманта и веднага просветлява кожата.

Stylo lumiere създава ореол от красива светлина за мигновено увеличаване на сиянието. Не мазна и не лепкава текстура и оптимално време за изсъхване, тя залепва за кожата и не се рони, нито избледнява. Работи се бързо и лесно, вк. и извън дома. Леки са, страшно удобни и са отлични приятели за път и на работното място. Няма как да сгрешиш с такъв озаряващ стик. Силно привлечена съм, защото аз обожавам хайлайтъри, ползвам задължително всеки ден, а този стои много естествено и наистина е на мястото си, докато не реша да го сваля. Няма брокати, частици и мокър ефект, нито ще ви забележат блестящите скули от луната. При Sisley всичко е изпипано, класно и с най-високо качество. Лицето изглежда озарено с естествен вътрешен блясък, отпочинало и без фини линии. Ще се предлагат в 4 нюанса с различен подтон.

Нямам търпение за новите продукти и специално искам да благодаря за поканата и честта да присъствам на това представяне и да се запозная лично с мадам Франсоаз и другите дами от екипа на Sisley Bulgaria.

IMG_6259

IMG_6263

IMG_6200

IMG_6209

IMG_6265