dsc03216

Харесвам Джони Деп, харесвам и Диор. Когато видя двете имена едно до друго в хубав клип и с добра за мен рекламна визия, предусещам хубави емоции.

Когато парфюмът Sauvage дойде в България и го пробвах в notosgalleries bulgaria толкова ме заплени, че реших веднага да го купя подарък на мъжа ми, който чакаше пред магазина, както винаги. Харесвам аз „сини“ мъжки, че и дамски парфюми. Мога много да изредя, но няма смисъл понеже сега фокусът е върху Диора.

dsc03218

dsc03219

Купих го и го поднесох като  изненада веднага. Имах леки притеснения как ще се възприеме, защото моят мъж, както подобава на един мъж на парфюмиста, разбира доста от аромати, има много и е претенциозен. Разчитах на общата ни страст към „сините“ парфюми. Сега ще кажете какви са пък тези „сини парфюми“?!

Ей такива: цитрусови, хладни, офисни, подходящи за всекиго и всяко време. Неангажиращи, но очакващи само лек повей, който да разнесе чудесните им акватично – дървесни бази.

dsc03224

dsc03226

Dior Sauvage е за мен, модерен и хубав представител на една вече добре оформена парфюмна група на чист, сапунен аромат. На кожата на мъжа ми се откроява със силен, цитрусов заряд и много амброксан. Остър е, леко синтетичен, хладен и мъжествен. Има доста лавандула и здравец, които го правят да има метална нишка.

Много добро излъчване и sillage, както и отлична трайност. Типично мъжки аромат, не си го представям по никакъв начин на жена. Подходящ е за носене във всякакви температури, сезони и влажност, както и по всякакъв повод. Няма да досади, да навлезе в личното пространство на събеседниците, нито пък е крещящ или прекалено ексцентричен. „Носиш и ревеш“, както е популярно напоследък. Готиното е за мен, че не разреваваш другите, както го правят понякога любимите ни удове, смоли, дървеса и аромати на градски изпарения.

dsc03232

dsc03231

dsc03233

Както сами можете да се убедите от количеството сок в бутилката, парфюмът се обича, носи постоянно, почти ежедневно и жъне доста комплименти. Много хора се запалиха и го купиха покрай нас и също споделят много добри отзиви за трайност, сила и уместност. Хубавото си е хубаво! То не е сложно, ама те сложните неща бързо писват. Няма някакво особено развитие, че кой иска постоянно дебнещи го изненади?!

Когато мъжът ми носи този аромат, чувам звънящите бижута на господин Деп и в душата ми трептят искри от радост, любов и вълнения. Обичам си лудо мъжа, обичам и Sauvage Dior върху него! Двамата са отлична комбинация, даващи свежи, цитрусово-чисти глътки въздух, в една забързана и стресова среда.

Елегантен, интересен и с много добра, топла база съставена от пачули, черен пипер, силна доза амброксан и малко ветивер. Свеж и същевременно топъл. В горещ, летен ден се развива безумно красиво в унисон със свежото утро, палещия обяд и топлата вечер.

Радвам се, че вече е пусната на пазара и 200 мл. бутилка. Тази скоро ще свърши и следващата ще е именно такава. Бутилката, капачката и затварянето и са много добри.

Вие харесвате ли Sauvage Christian Dior?

dsc03242

dsc03244

dsc03245

Фотограф Васил Иванов

Review 0
6.3 densi
Потребители 0 (3 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата7
Послемирис3
Лукс9
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка