IMG_2033

Здравейте,

днес ще ви представя продуктите от новата пролетна грим колекция Romance in the air на Douglas. Едно нежно докосване на пролетта върху всяко лице.

Колекцията се състои от лимитирана палитра сенки за очи, три нюанса балсам за устни, състоящ се от две текстури, лакове за нокти, перли за лице, като руж в два цвята, пудра, хайлайтър и бронзант, и лимитирана мека четка кабуки, в прекрасен нежно розов цвят.

Всичко е издържано в свежи пролетни цветове, за да донесе настроение и желание за нови визии.

IMG_2041

IMG_2038

Ако ме следите отдавна знаете, че аз обожавам розовия цвят. Аватарът ми е в розово, дрехите ми са в него, правя си и косата такава, нося и много розови аксесоари. Въобще това е цвят, който ме прави щастлива и весела, и гледам да се обграждам с него.

Освен розово обичам и цветни коси, човешки, на четки и кукли, и всякакви. От много години колекционирам цветни четки за грим и имам много специални екземпляри.

Като видях това кабуки на Douglas, разбирате какво се случи. Прекрасно! Розово, меко, пухкаво, цветно и красиво. Любов!

Нанасям лека пудра с него и ми е много приятно, да го държа в ръцете си и да му се наслаждавам. Доволна съм от качеството, не е паднал нито един косъм досега, надявам се да продължи така.

IMG_2054

IMG_2059

Моите Peаrls Harmony са руж и са сложени в картонена, много лека кутийка, с розов капак отгоре. Нямат пухче или някаква гъбка, само дунапренен предпазител. 20 грама са в три различни цвята, без почти никаква миризма. Не са пигментирани и за да се получи по-хубав цвят на скулите, трябва да се напласти. Първоначално това не ми допадна. Аз работя със супер пигментирани ружове, но за пролетна визия и за хора, които не харесват възможността да се направят с едно минаване на четката на матрьошки, са идеални. Свикнах да ги нанасям и харесвам освежаването, което ми придават. Лека руменина, все едно съм се изчервила или ми е студено. Бях забравила покрай ярките пигменти и зимата, когато се носят по-агресивни грим визии, за семплост и пролетна свежест вк. върху цялото лице. Не се ронят много и не са трошливи. Няма почти никакъв прах по дъното на кутията. Нанасям ги със скосена тип „ангелско крило“ четка за руж.

Минус за мен е липсата на силна миризма, обичам силни аромати от грим продуктите, но много хора ще са доволни, защото не харесват и направо избягват ароматизирани продукти.

IMG_2114

IMG_2111

Палитрата за очи е лимитирана, с пластмасова кутия, с капак и розови орнаменти отгоре. Съдържа 4 цвята сенки в розовата гама, като те са по 3 по 1.8 гр., 1 по 2.6 гр., или общо 8 гр. сенки за очи. Отваря се лесно, няма аромат и има преграда за двоен двустранен апликатор. Аз не ползвам, така че не ми трябва.

Сенките са добре пигментирани, но не и силно и са прашливи, особено най-тъмният матов цвят. Мен обаче това не ме притеснява, защото палитрата съдържа цветове, който използвам често и мога да направя чудесна светла и розова визия, каквато харесвам напоследък, много бързо. Не вадя други палитри или единични сенки, просто вземам тази лека и удобна палитра и бързо, с две-три четки съм готова. Много често нямам време да правя сериозни гримове, за които трябва внимание и най-вече достатъчно време за изпипване и харесвам така наречените „бързи“ продукти. Те са ми верни помощници и често посягам именно към тях.

Честно да ви призная не очаквах нищо от тази палитра на Douglas, защото съм свикнала да работя с големи, много силно пигментирани, професионални палитри, но се изненадах много приятно. Показах направен грим на приятелки и получих одобрение.  Препоръчвам да пробвате палитрата, ако харесвате розови цветове. Най-светлият цвят ми е любим и страшно добре пасва за озаряване на вътрешния ъгъл на окото.

IMG_2150

IMG_2143

IMG_2089

Червилото или балсам за устни, както го определят от марката е в пластмасова гилза, със същите розови орнаменти по капака, както и при палитрата за очи. То е леко, приятно и даряващо устните с грижа и цвят, с две отделни текстури. Много е комфортно и има необичаен, приятен аромат на грейпфрут. Страшно ми харесва.

Преди да започна да го използвам, както всички блогъри снимам и както го държах, напълно извадено от гилзата го изпуснах. Сърцето ми спря. Добре, че имаше сняг отдолу и не се повреди много. Затова го виждате в леко странна форма отгоре, а и аз толкова се притесних от падането, че започнах да го ползвам постоянно, да му се радвам и оттогава го нося винаги с мен в чантата. Много ми пасва, а аромата му е неповторим. Той обаче не се задържа, само като се доближи носа към червилото и като докосне устните. Голямо браво от мен за този продукт на Douglas. Сърцето му дава розов, но не ярък цвят, а обиколният слой овлажнява устните чудесно. Ще видя и другите цветове в магазина задължително.

Пролетната колекция Romance in the air на Douglas е в моите любими цветове и ми пасва добре. Харесвам продуктите и ги ползвам често за светли, нежни пролетни визии. Романтика и светлина в грима.

Вие какво харесвате най-много от нея?

IMG_2067

IMG_2126

IMG_2134

IMG_2067

IMG_2073

IMG_2171

Продуктите са ми предоставени от Douglas, но мнението си е лично мое.