IMG_4584

Rolling in Love By Kilian e най-новият парфюм на марката, който аз имах честта да получа като подарък и да опозная добре. Той се продава в бутик Delirium, където можете в определени предварително посочени дни да гравирате своето име и да го персонализирате.

Любов, огън, страст, жена, бадеми, пудреност, бели цветя, нежност.

Rolling in Love By Kilian

Феноменалният червен флакон със златна плочка крие горещ парфюм, който пленява с първо усещане. Той е вихър, който те увлича и не можеш да излезеш от нежната му прегръдка. Като нежен танц между двама влюбени в тъмнина, като копнеж.

Парфюмът е спокоен и уравновесен, без никакви крайности или противоречия. Осъзнато влюбване, без драма.

Rolling in Love

IMG_4495

IMG_4496

IMG_4520

Отваря се с амбрет и бадеми, като те са пудрени, млечни и ядкови, без никаква цианидност или усещане за черупката им. Съвършени са, топли и кремести. Усещат се през цялото развитие на парфюма и е гръбнакът, около който се въртят останалите нотки.

Аз съм на бадемова вълна от известно време и този парфюм насища сетивата ми с най-прелестни бадеми, които не са нито прекалено сладки, нито горчиви. Не харесвам горчив бадем и го избягвам в парфюм. Обикновено към бадемите винаги се прибавя щедро количество ванилия и то ядлива и парфюмът става много сладък, като често завива в гурме посока. Тук нещата са напълно различни и това го прави желан и красив.

Към пудрените бадеми в средата се появават и бели цветя, като силни ириси, тубероза и фрезия. Те се усещат отлично, като туберозата не е свежа, нито зелена, а си е типичен представителна това омайно цвете. Подсилват бадемовото усещане, но и не допускат парфюма да се превръща в гурме. Напротив парфюмът е елегантен, изтънчен и класен.

Ванилия има в базата, но тя е в акомпанимент на Tonka Bean и мускус и не е сладка. Цялата композиция е като съвършен аранжимент на любовна песен, която те кара да трептиш и мечтаеш под нотите и.

IMG_4560

IMG_E4628

IMG_4580

IMG_4651

Rolling in Love By Kilian е мек парфюм, не крещи, не излъчва силно и не се заявявя като гръмогласен опонент. Той е бяла ръка в кадифена ръкавица, топли устни и нежна прегръдка.

Парфюмът е унисекс, може да се носи от двата пола, като аз ревностно бих го скрила само за себе си, защото ме плени силно.

Изключително много благодаря на Таня Василева, която гравира в бутик Delirium уникално моя флакон и го направи изключително красив и елегантен. Не мога да му се нарадвам.

Благодаря и на Яна Георгиева и екип Delirium за поканата и неочаквания подарък, развълнуваха ме до сълзи!

Изключително много се радвам на събитията, които бутикът орзанизира за клиентите си на чаша шампанско с шоколадови бонбони и комплиментите, които подарява, като калиграфско надписване на опаковките, гравиране и персонализация, цветни аранжировки и процентни намаления на определени продукти и марки. Те ме карат да се чувствам ценен и уважаван клиент и да избирам подаръци за любимите ми хора често от Delirium Exclusive.

IMG_4750

IMG_4680

IMG_4681

IMG_4714

Rolling in Love By Kilian е създаден от парфюмера Pascal Gaurin, който е направил и меденото съвършенство Gold Knight By Kilian.

Rolling in Love е парфюмът, който влиза под кожата и те кара неусетно да се пристрастиш, като го търсиш за вдъхване отново и отново. Неочаквана и зашеметяваща любов.

Следя Kilian ежедневно в социалните мрежи и когато бяха представянията на парфюма, чийто флакон в червено със златни акценти е дебют за марката в техните класически флакони, се влюбих без да съм помирисвала аромата. Изключително ме впечатлиха пищните партита с изискани блюда и напитки,  гостите и задължителния дрескод, поведението и  разказите им за красивия парфюм. Замайващ е!

Той е съчетал в себе си всички ми любими нотки и нямаше шанс да се окаже, че не ми харесва или не ми стои добре. Харесвам го във всяка секунда от развитието и се възхищавам на лекотата и спокойствието, с които е композиран.

Ароматът е целогодишен, но за мен най-добре ще се развива в топло време. Студът и влагата навън го потискат и му дават да избуи, да разцъфне, както само една качествена тубероза окъпана в слънчеви лъчи би го накарала.

Ако търсите парфюм, с който ще сте постоянно център на вниванието, това не е той.  Не пуска дълъг шлейф, нито изпълва пространства, а кара влюбен мъж да се привежда към дамата си, за да вдъхне още веднъж от очарователния аромат.

IMG_4739

IMG_4666

IMG_4764

IMG_4800

В бутик Delirium Exclusive вече можете да откриете и дългочаканите червила By Kilian. Те имат излючително интересна и елегантна опаковка и са с матов и сатенен финиш, като цветовете са предимно в червената гама. Има класическо червено, тъмно и по-светли нюанси.

Моят фаворит, който ще купя съвсем скоро е на снимката по-долу и е сатен. Мечтаех тези красиви червила да дойдат в България, като вече ще мога да си избера подходящ цвят, защото онлайн е по-трудно и да се радвам на този разкош в гилза.

Червилата са супер пигментирани и покриват с едно нанасяне. Трайни са, ако не се консумират храни и напитки, като матовите са по-трайни. Двата финиша могат да се смесват за изглаждане на цвят и текстура, като и по-голям визуален обем. Те не изсушават устните, както течните матови червила. Имат изкушаващи имена и цветове. Ароматът е на парфюма Love, Don’t Be Shy и включва ванилия и нероли.

IMG_4971

IMG_5003

IMG_5022

*PR sample