IMG_7878

Здравейте,

пролетта е вече навсякъде около нас. Какво по- хубаво от пълни с красота от природата, очи и сърце и нов червен парфюм?

Quatre En Rouge Boucheron е най-новото предложение от супер успешната линия Quatre на марката. Страстен, огнен, женствен и силен парфюм, който вълнува още с поглеждането на флакона. Той е страшно красив, не мислите ли?

Аромат на дързост!

През 2019, вече легендарният пръстен Boucheron е украсен с червен ред за специален RED edition. Парфюмният флакон придобива същия магнетичен цвят, за да разкаже нова, по-дръзка и наситена ароматна история. 

Този „нажежен“ шедьовър разкрива огнената природа на вечно вдъхновяващата жена, в каквато всички мечтаят да се превърнат. 

IMG_E7878

IMG_7828

Парфюмът е направен от Милен Алеран и Мишел Алмерак от Robertet. Този горещ плодово-флорален ориенталец дава предимство на естествените съставки за следа, която постепенно се развива върху кожата.

Мандарини, сочни круши, бергамот и хрупкави сладки нотки на червена ябълка във върха, касис, масло от ирис и рози в средата и малини, маршмелоу, огнено пачули и обгръщащи мускуси в базата.

Мен лично парфюма ме изненада много със силата си. Очаквах предимно плодов аромат, ефирен и дяволит, а получих многопластов, сложен и леко шипров парфюм. Отлични интензитет, излъчване и трайност. Мощно розово-пачулено начало придружено от плодове, които нюансират розата. Червена ябълка се усеща много добре и придава наистина хрупкавост на аромата, но не го подслажда към гурме насока.

Розата не е млада, сочна, но не е и локумена, тежка. Почти зелената нотка на касис в сърцевината дава дързост и прави ароматът интересен. Класически, но не точно, модерен, но не и обикновен или често срещан, страстен, но не и разголващ. Подходящ за всяка възраст, време и място.

IMG_7817

IMG_7809

Изваждането на красивия червен флакон от чантата е пълно удоволствие само по себе си, а като сложим и интересния аромат вътре, нещата вървят към постоянно желание.

Въртящата се капачка носи дизайна на иконичното бижу от последователни рингове с релеф grosgrain, gadroons и „безкрайност“ от жълто злато, които оформят красив контраст с неповторимия мотив Clou de Paris, покрит с безупречен бял лак. 

Опаковката в страстно червено, оформена с релеф на мотива Clou de Paris, разкрива четирите кода, отговорни за уникалния дух QUATRE, изписан в златно. 

Ароматът е доста силен и трябва да се внимава с апликациите, въпреки желанието за подновяване, за подсилване на мистериозната секси аура, която създава. Този парфюм е многолик, стои по доста различен начин върху отделните кожи и се усещат хубаво отделните съставки. Ще ви издам една тайна, напръскайте го отзад на гърба си и леко в крайщата на косата и… се пригответе да ви гонят.

Всичките парфюми от линията Quatre са хубави, секси, много трайни и силно харесвани от хората. Quatre En Rouge Boucheron затвърждава парфюмерийното майсторство и е рубин в короната от бижута на Boucheron.

Ако желаете и вие да носите този скъпоценен камък, можете да участвате в Giveaway в профила ми в Instagram, както и в профилите на други български блогъри и влогъри. Успех и да ми се похвалите!

IMG_7768

IMG_7749

*Pr пратка

Review 0
7.5 densi
Потребители 10 (2 гласове)
Сила на аромата7
Времетраене на аромата7
Послемирис7
Лукс9
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка