IMG_7100

Pure Bloom S.T. Dupont е част от златната ориенталска колекция на S.T. Dupont. Това е една от най-добрите, цялостни специални колекции, които може да откриете на пазара. Всичките парфюми са невероятни, изпипани, красиви, трайни и мощни. Имат километричен шлейф и са с много красиво развитие. Хубави ориенталци, но с европейска насоченост. Страстни, властни и омайни.

Аз имах два парфюма от колекцията за които съм писала ревюта тук и тук , и желаех още поне два, когато видях, че излиза нов Pure Bloom. Нямах търпение да го помириша и да се насладя на първите усещания от него. Беше доста горещо време в разгара на лятото и въпреки, че ми направи силно впечатление знаех, че ще се влюбя истниски в Pure Bloom S.T. Dupont в края на лятото, когато захладнее. Получих го като подарък от марката, носих го в Гърция, където имаше постоянен ветрец, и го опознавах, и му се наслаждавах. Вечер този парфюм се превръща в кралица на забавленията, играе, носи се, вълнува и радва силно.

Изключително женствен със съставките си тубероза, розов пипер, вишна, портокалов цвят, сashmir wood и пачули, той ляга меко на кожата и се излъчва часове наред. Не е много сложен, нито представя неочаквано развитие или крие изненади в себе си, но е елегантен, топъл и много секси.

IMG_7141

IMG_7104

Красив, издължен златен флакон, характерен за линията, със златна капачка и добро пръскало. Парфюмите от тази колекция се продават само в 100 мл. и са всичките до един шлейфови, силни и много трайни. Харесвам да гледам трите мои, наредени един до друг. Толкова са пищни, интересни и ориенталски.

Туберозата, тази за някои хора ненавистница, а за други като мен, голяма страст е мека, лека, но се усеща много силно. По-скоро е зелена и свежа, а не цъфтяща и мазна.

S.T. Dupont са майстори на смесването на съставки, освен това по мои наблюдения внимават парфюмите и съставките им да са съобразени с модата, поради което туберозата им е от най-модерните, красиви и свежи. Кремообразна от съчетанието с другите съставки, добре подкиселена от вишни и освежена от портокалов цвят, тя плавно прелива в топлата дървесно-пачулена база.

Вишните са хубави, усещат се също много добре и са вплетени в цялостната композия, а не стоят като плодова кръпка. Парфюмът е точно като за мен, защото не е нито прекалено плодов, нито прекалено цветен, нито прекалено дървесен. Всичко е хубаво съчетано и умерено.

Но не е спокоен парфюм, напротив.

Силна женственост в бутилка. Привиква, пляска с ръце, забавлява и носи страст, и любов в себе си. Не остава незабелязан, а и не угасва пламъкът му с утихването към базата. Все си е омая.

IMG_7974

IMG_7958

IMG_7904

Ако търсите парфюм за есента, който да изрази вашата чувственост, но без да е арогантен и да пречи на работна обстановка, то това е вашият. Пробвайте с хубаво напръскване и задължително на кожа. Хартиените блотери не разкриват красотата на този парфюм. Трябва му топла кожа, за да покаже невероятната си сила и женственост. Нежен е, не е крещящ, но обира комплиментите. Затопля  се бързо и просто усещате всикчки съставки добре блендирани, но все пак и самостоятелно. Много е интересно.

Стеле се по меката гладка кожа, като злато. Не е много сладък, но не е и свеж или завиващ в мъжка посока парфюм. Харесва се много от господата и носи комплименти. Би могъл да се носи и от мъж, но аз държа моят флакон никой да не го пипа и мъжът ми ще трябва да си носи своите.

В Pure Bloom S.T. Dupont няма уд, рози и много бели цветя. Той е перфектно балансиран и покрива много от вкусовете на хората. Мислен е много, наистина нищо не е пестено и резултатът е прелестен.

Пристрастяващ и много красив парфюм. В различните моменти има свойството и да развеселява , и да успокоява, а най-вече да покаже силно нежността и женското очарование на носителката му. Позволява много пръскания и не тежи, не лепи, и не души. Да видим как ще му се отрази сняг и студ, дали няма да изненада още по-приятно и да направи вишните резливи,а туберозата замръзнала като снежинка.

Много ми харесва идеята, че в този парфюм няма ванилия. Щеше да стане много сладък и не толкова отличаващ се. Направен е точно. Обичам го и той мен.

Pure Bloom S.T. Dupont има качествата на нишов аромат и аз горещо го препоръчвам за проби на всички любители на умело композирани цветно ориенталски парфюми. Ще се изненадате колко добре стои и как се носи. Може и да се влюбите.

Пишете ми мнението си в социалните мрежи.

IMG_7814

IMG_7784

IMG_E7791

*PR продукт

Review 0
8.1 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата8
Времетраене на аромата8.5
Послемирис8.5
Лукс7.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка