IMG_8040

Добре дошъл Poppy & Barley Jo Malone London!

В Delirium Exclusive Beauty Boutique вече можете да намерите новия парфюм на Jo Malone London. В разкошна атмосфера, обучените консултанти ще ви презентират този вълшебен аромат.

Poppy & Barley Jo Malone London е нежен, влюбен, романтичен, красив и приказен. Той е вдъхновен от английските полета и наистина пресъздава чувството на разходки след тях.

Свеж, зелено-плодов, мускусен и прохладен той дава чувство на удовлетвореност и една лекота. Настройва положително и на вълна релакс. Успокоява и обнадеждава. Красив откъдето и да го погледнеш или помиришеш, ароматът разказва своята приказка и привлича да си участник в нея.

IMG_8041

IMG_8236

IMG_8116

По повод лансирането на Poppy & Barley Jo Malone London, бутик Delirium Exclusive бяха поканили флористът от бутик за цветя NEA. Дамата стилизирана с дрескод подходящ точно за парфюма, твореше чудеса от цветя. Елегантните бежови кутии на Jo Malone, които познаваме добре, цъфтяха като цветни градини, подредени от изкустните ръце на флориста. С удивление наблюдавах как всяко листенце заема точно си място и как се образува зелено легло за тежкия масивен флакон, което не помръдва.

Всичко беше цветя, любов и романтика. В деня на представянето всяка покупка на парфюма, а и на други аромати от марката, даваха подарък на клиента, една такава малка или голяма кутия с живи цветя вътре. Пълен разкош!

Представям си някои да ми подари парфюм на Jo Malone в легло от стилизирани цветя. „Уау“!

Кутията се носи отворена и сетивата се пълнят с ухания, цветност и вдъхновение. За мен цветята са вдъхновение, знаете, че снимам парфюмите си най-често с цветя и смятам да го правя и занапред, а тези кутии ме изпълниха с възхита и силна радост. Съвършенство – Poppy & Barley Jo Malone London и зеленина с цветя, с цветове в тон.

 

IMG_8089

IMG_8140

IMG_8141

Специално за този парфюм черната иконична панделка, обвиваща кутиите на Jo Malone е заменена от нова, решена в пастелно розов цвят, която прави кутията да изглежда още по-елегантна и шармантна. Като сложим и голямото цвете в същия цвят, прикрепено към бежовата торбичка, покупката на този парфюм става истинско преживяване. Мен лично страшно ме привличат такива детайли, запомням ги, носят ми емоции и после като посягам към парфюмите, избирам по-често такива, с които ме свързват приятни, вдъхновяващи спомени.

Delirium Exclusive знаят как точно да създадат изненади, приятни емоции и да ласкаят клиентите си, така че да са напълно удовлетворени и да са част от едно голямо парфюмно и козметично Delirium общество. За мен е радост да съм техен гост, клиент, приятел и да съм поканена на събитията, които правят с душа и сърце, и винаги са затрогващи и различни.

IMG_8109

IMG_8184

IMG_8185

IMG_8225

Poppy & Barley Jo Malone London е парфюм съдържащ смокини,   касис, пудрени нотки, виолетки, ечемик, пшеница, трици, муск и макове.

На кожата ми стои силно смокиново с лека хлебна нотка, но не като в гурме парфюмите, където е като коричка препечен хляб, а по-лека и като допълнение към плода и виолетките. Муск, който не е перилен, подсилва базата и прави парфюма много траен. Излъчва средно, но трайността е над 8 часа на кожата ми. Пръскам се вечер и сутринта на моменти при вдъхване, се усеща.

С този парфюм не влачите метрови шлейфове, той е за лична и на любимите хора емоция. Това не е ориенталец, нито силен или страстен аромат, заявяващ и изпълващ всичко наоколо. При напръскване се проявява много силно и позволява доста спрейове. Няма да прекалите, най-много да засилите още удоволствието си от росния, свеж аромат.

Този парфюм не е зелен, нито тревист, не се заблуждавайте. Няма да намерите поляни окъпани от дъжд. Той е точно свеж, хладен, вълшебен и привлекателен. Изключително природен, той четава наглед несъчетаеми нотки като смокини, пшеница и ечемик.

От Jo Malone London препоръчват парфюма да се съчетава с Myrrh & Tonka Jo Malone London и Honeysuckle & Davana Jo Malone London, които имам и обожавам, и тепърва започват предизвикателствата по наславане и смесване за мен, като това ме изпълва с щастие. Много ми допада напоследък да смесвам парфюми и да откривам нови съчетания. Забавлявам се и се наслаждавам на парфюмното изкуство в пълна степен. Животът ми е парфюми и играта с тях ми харесва силно.

Poppy & Barley Jo Malone London е пристрастяващ аромат и ви съветвам да не го пробвате, ако нямате намерение да купувате сега парфюм. Решението да се купи идва бързо и спонтанно и радостта от притежанието му е много силна. Аз го получих като подарък от марката, но ако не бях щях да го купя с кутия пълна с цветяq веднага. Нямаше как, защото е възхитителен и ме кара да се чувствам романтично.

IMG_8298

IMG_8341

IMG_8348

*PR

Review 0
7 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5
Времетраене на аромата7
Послемирис6
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка