IMG_8223

Здравейте,

преди време преди време се заговорих с любима дама за парфюми и тя ми каза, че ще се влюбя безпаметно в новия парфюм на S.T.DUPONT.

Потърсих го веднага в нета и за моя изненада не открих абсолютно нищо. Нищичко. Дни по-късно го видях случайно, на редовните ми опознавателни обиколки в парфюмерията. Спомних си думите и го отворих веднага. Да, някои хора ме познават отлично, разкошен беше. Абсолютно ориенталско пристрастяване.

Аз съм от големите фенове на тютюн и ванилия с подправки в парфюми, и имам няколко, но този се различаваше от останалите. Първо по това, че не е сладък и ванилията е суха, а не гурме. Подправките са меки и заедно със хубави смоли дават унисекс, но много топло звучене. Малко oud, но не зъболекарски, а лек и приятен, добра дървесина за подложка и моето ново ориенталско чудо ме облива със спокойствието си, като ме дарява и с прибран шлейф плюс отлично дълголетие.

Този парфюм има качествата на нишов аромат и аз горещо го препоръчвам за проби на всички любители на тютюн и меки, топли смоли. Сигурна съм, че високото качество и блендиране на съставките ще ви привлекат и няма да можете да се избавите от изкушението.

Отлично пасва и на дами, и на господа, като няма възраст, време и нужда от никакво подновяване. Няма да носите масивната златна бутилка в чантата си и да сте несигурни в аромата си, по никое време на вълнуващия ден.

Златен разкош мой! Никога няма да забравя задоволството, което изпитах, когато го получих като изненадваща пратка. Съседите да говорят…

IMG_8224

IMG_8225

Харесвам силно и другите парфюми от линията, като съм ви разказвала за отличния VANILLA & LEATHER S.T. DUPONT, който също много харесвам и нося често. Марката по мое скромно мнение изработва привлекателни ориенталски аромати съобразени с европейския вкус. Не са мазни, нито с бели цветя и силен oud във всеки флакон, не са сладки, нито душливи. Сухи, точно в средата на унисекса почти всички и с отлично качество на приемлива цена. Линията е в масивни златни бутилки с орнаменти, с добра капачка и разпръскване. Продават се само в 100 мл. и са всичките до един шлейфови, силни и много трайни парфюми. Не търпят много пръскания, което ги прави силно икономични. Ще ви изненадат със спокойствие. Укротени са, не са буйни младежи, чиято кръв кипи и само се чудят каква пакост да сторят на невинното обоняние и вкус. Мъдри са като приказките на Шехерезада и омайни като ориенталски деликатеси.

PERFECT TOBACCO S.T.DUPONT съдържа канела, джинджър, тютюн, роза, ваналия и дървесни нотки. Това обаче не е точно интимен или пък уютен аромат, предразполагащ към питиета пред горяща камина или топло одеялце с книга в ръка. Парфюм – съблазън и сексапил. И ако случайно сте пропуснали да напишете телефонния си номер, ще ви открият по остатъчния аромат. На дрехи и шал той е вечен.

Страшно се радвам, че този аромат е наличен ексклузивно в магазини Douglas & BeautyZone, защото наистина информацията за него е пълна мистерия. Не съществува дори във Fragrantica. Гордея се, че моето ревю е първото на български език и се надявам да пробвате и може би харесате, този мек ориенталски тютюнев аромат. Той заслужава всяко натискане на пръскалото и всеки получен комплимент. А те са много наистина, защото стои божествено и ляга на кожата добре.

Напишете ми моля, своите отзиви в социалните мрежи или тук под ревюто.

IMG_8169

IMG_8110

IMG_8146

*pr

Review 0
8.1 densi
Потребители 10 (4 гласове)
Сила на аромата8
Времетраене на аромата8.5
Послемирис8.5
Лукс7.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка