IMG_5463

Здравейте,

днес ще ви разкажа за моята изненадваща магнетична любов Mademoiselle Rochas Couture Rochas.

Този божествен аромат ме намери случайно, повика ме и аз го пробвах, въпреки, че не притежавах нищо от новите издания и по специално линията Mademoiselle Rochas на марката. Голяма грешка! Абсолютно мой! Пожелах го силно веднага и страшно се зарадвах, когато го получих малко по-късно.

Лансирана сега в месеца на любовта, тази романтично стилна композиция разкрива игра на елементи, които се сливат в  плодово-цветни тоналности.

IMG_5465

IMG_5544

Само като погледне човек този прекрасен, пълнещ сърцето със своята кокетност флакон, трябва да му е ясно, че докосне ли капачката ще пусне духа от бутилката. Не е ли съвършен? Панделка, цвят, капачка, всичко!

Много силен, много траен, много излъчващ, много женствен. Кокетство и младост, красота и сексапил. Парижки шик и съблазнителна чувственост. Като моден аксесоар, който не ти дава да отлепиш поглед и ръка от него.

Мек, топъл, луксозен аромат с бобова тонка, сандалово дърво, протокалови цветчета, момина сълза, розов пипер, хелиотроп, круша, муск и цитруси. Кремест и пудрен от бобовата тонка, в комбинация с хелиотроп и сандалово дърво. Обожавам точно тази пукхавост на аромата, която не е ванилова, не и от шейк или друга вкусна напитка, а е от бобова тонка със сладък хелиотроп. Нито прекалено сладък, нито ядлив, а просто секси.

Парфюм без време, място и сезон. Подходящ за всички, които обичат чувствеността и не се срамуват да изразят младостта и игривостта на душата си. Лесен за харесване, носене и много удобен за привличане на противоположния пол. Мъжете са луди по Mademoiselle Rochas Couture Rochas, изпробвано.

Всяка дама има нужда от силно женствен, не много сложен, но пухкав и привлекателен парфюм. Той се приема отлично и повдига духа. Човек има нужда да е щастлив, позитивен, весел и да чувства. Mademoiselle Rochas Couture изразява бързо всичко това. С първото пръсване ви облива красота, светлина и енергия.

IMG_5559

IMG_5513

IMG_5527

Поради силния си сексуален и момичешки заряд препоръчвам Mademoiselle Rochas Couture Rochas за първи, втори и всякакви любовни срещи, както и за романтични вечери и уикенди. Харесва пипнат външен вид, но носи и вечни класики, като дънки, бяла тениска и кожено яке. Обича дълги коси, за да го веят игриво и да носят шлейфа му надалеч.

О да, този парфюм е притежател на дълъг и мощен шлейф, не го забравяйте и го дръжте настрана от строги бизнес срещи. Но като дръпнете рязко мъжката вратовръзка и разкопчаете най-горното копче на ризата, извадете го от чантичката си и напръскайте смело, за да пуснете силната си женственост, прикрита от сив раиран костюм. Контрасти и страст.

И му купете черни кожени стилето с панделка над тока!

IMG_E5496

pr* пратка

Review 0
7.8 densi
Потребители 10 (3 гласове)
Сила на аромата7.5
Времетраене на аромата7.5
Послемирис7.5
Лукс8.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка