IMG_9543

Здравейте,

преди ден се състоя презентацията на колекцията M·A·C NICOPANDA. Една весела, свежа и прекрасна колекция, очаквана от много хора с нетърпение. Днес ще ви разкажа за партито и продуктите, и ще ви покажа емоциите по създаването на специална визия от гримьор на Мас.

Колекцията M·A·C NICOPANDA е създадена от Nicola Formichetti и е в пастелни игриви тонове. Много е сладка и предразполага към лудеене. Аз съм фен на пандите и много я харесвам. Очаквах я с нетърпение и си имам фаворити.

клип

IMG_9545

клип

На щуро парти в магазина на Мас в Мall Sofia чаровната Габи представи модерна визия върху своята колежка красивата Алис. Много ми харесаха тези млади дами. Весели, прекрасни, сладкодумни и забавни, те представиха модата в грима по един интересен начин.

Облекло, визия, прическа, грим, музикално оформление, всичко бе подвластно на NICOPANDA и цветните и пастели. Браво мацки, за мен бе удоволствие да съм част от творчеството и красотата ви! Вдъхновявате ме и ще повторя визията още тези дни. Надявам се ме следите в Инстаграм и сте гледали на живо създаването на грима. Ако не сте, последвайте ме, защото там качвам всеки ден нови снимки и сторита.

Визията не е трудна, но е фокусирана върху отделни детайли и се изгражда постепенно, като изисква хубава основа на лицето, защото пастелите са силно привличащи погледа и платното върху, което се рисува трябва да е гладко и да отразява изцяло красотата им. Стикерите предлагащи се в колекцията силно допринасят за закачливо настроение. Безопасната игла на веждата е толкова младежки очарователна. Искам да съм на 20!

Вижте колко са сладки тези мацки?!

….емотиконки сърца, сърца, сърца за тях…. и панда стикери

IMG_9537

IMG_9547

IMG_9550

IMG_9548

клип

В колекцията M·A·C NICOPANDA има пудра, която може да се поставя на цялото лице за озаряване, с глава на панда, която не се разваля при ползване, т.е не е само отгоре и ще ви радва всеки път като я погледнете. Три броя палитри в различни цветове за цялостна визия на очи и лице, които съдържат 4-ка сенки и руж. 6 червила и 4 глоса за устни с частици, които са просто страхотни за моя вкус. Най-много ми харесва, че в колекцията има лилава палитра, лилаво червило и убийствен лилав глос. Аз съм фен на цвета и в момента съм знаете, с лилава коса, поради което го нося често.

Стикерите, вече споменах са много забавни, а за чантата клъч с трите четки въобще няма дума да отварям. Влюбена съм! Вижте я хубаво, каква е бяла, лачена и щура. Мисля я постоянно и ще взема да избухна май хахаха.

Специално внимание искам да обърна на нетрадиционните червила и глос в много тъмно синьо и тюркоаз, които правят страшно нестандартни и екстравагантни визии. Има и подходящи изкуствени мигли в ментово и черно. Страшни са.

Така като ме познавате вече сте сигурни, че черното червило е вече в колекцията ми нали? Лилавото червило и белия глос, който въщност е розов с частици, също. Страшно им се радвам!

Харесвам и искам много и пудрата, като и палитрата в лилаво и ментово, със студено розов руж, който по принцип ми е любимият цвят за руж и го ползвам най-често. Не ги купих веднага, само защото имам страшно много гримове и съм решила да се ограничавам максимално, но сърце не трае на такива красоти. А аз мисля ли нещо гримово или парфюмно, по добре да се отдавам на изкушението бързо, защото иначе само губя време, вместо например да пиша ревюта тук, за вас скъпите ми приятели и читатели.

Горещо ви съветвам да си доставите удоволствие и да се отбиете в магазините на Мас, за да разгледате и да пробвате тези весели M·A·C NICOPANDA пастели. Те ще ви върнат в щурите години, когато на никой не му пука как точно го възприемат околните и се радва на света по детски.  Сигурна съм, че ще харесате поне един продукт от колекцията и не ви гарантирам, че няма да са много повече. Опаковките също са красиви сами по себе си. Моля, оставете една чанта за мен!

Ще ви издам и една тайна, непременно пробвайте глоса Sugar Coat. За мен той е звезда и е абсолютно необходим за вечерни излизания. Няма такива блясъци, такава красота! Искате ли да направя ревю на моя? А на червилата, които имам?

Специални да благодарности на екипа на M·A·C за поканата, за представянето на NICOPANDA и да им пожелая да са винаги толкова красиви, обаятелни, мили и страхотни професионалисти. Аз съм пристрастена съм M·A·C и към тях, и винаги много се радвам да съм в компанията им. Понякога съжалявам, че не работя при тях. Затова пък им ходя много често на гости.

IMG_9557

Чантата! Не е ли божествена?

IMG_9559

IMG_9521

IMG_9554

IMG_9556

Статията не е спонсорирана и мнението си е, както винаги лично мое.