IMG_E9962

Kenzo World Power Kenzo е много интересен парфюм. Той е единственият парфюм, за който се сещам, който не съдържа никакви цветя и плодове в него.

Пирамидата му е изградена само от сол, зърна тонка и кипарис.  Ароматът е четвъртото предложение от тази прелестна линия на Kenzo и тъй като аз имам, и съм голям фен на предишните три издания, го чаках с нетърпение. Следях с трепет сторитата и постовете на любими български блогърки, които бяха на среща с парфюмериста в Париж и се надявах по-бързо да се докосна до тази много интересна и вълнуваща пирамида.

Дойде този момент и след обилно пръсване на ръката ми, открих нова голяма любов. Kenzo са изключителни майстори на детайлите и поднасят винаги изненади на почитателите си. Знам, че с тях и парфюмите им никога няма да сгреша и ще получа много комплименти, емоции и разговори с какъв парфюм съм. А аз обожавам да говоря с хората за парфюми и това ми действа супер зареждащо.

IMG_9962

IMG_9941

IMG_9913

Kenzo World Power Kenzo има познатия ни вече флакон „око“, който намига закачливо, а сокът вътре този път е жълт. Масивен, с хубаво разпръскване, не случайно от марката създават цяла линия с око.

Парфюмът е сложен, макар и съставен само от три нотки, те се усещат хубаво и самостоятелно, и в симбиоза. Няма никакво развитие и е равен от началото до края, но излъчва много хубаво и има отлична трайност.

Kenzo World Power има в себе си и дамски, и мъжки нотки и това го прави силно притегателен. Не мирише на нищо познато. Като цяло на моята кожа дамските нотки надделяват и се проявават по-силно. Много ми харесва и мога да кажа само добри думи за него.

Изключително подходящ за работна среда, той отива на уверени и обичащи себе си момичета, който не се страхуват да са властни, но и весели когато трябва. Носи се отлично с пола и риза, но му отиват и развети рокли, коси. Може спокойно да се носи и от мъж, стига да се харесва. Споделено носене, двойна радост.

IMG_9914

IMG_9902

IMG_9901

Парфюмът не е сладък, но е сочен от зърната тонка и не е горчив или прекалено солен. Солта обаче се усеща отлично в началото и е много интересна нотка. Тя е провокативна и смела и застава отлично на кожата. После като се съчетае със зърната тонка и кипариса създава усещане за свежест.

Kenzo World Power е много харесван от околните парфюми. Винаги получава комплименти и почти не познавам човек, на който, като съм го поднесла за тестване да се е изказал негативно.

Приятен, добре балансиран, освежаващ и красив парфюм без цветя. Подходяща за носене от всяка възраст, във всеки сезон. Смея да твърдя и във всяко настроение. Не тежи, не е душлив и не е прекален, стига да не пръскате много, защото е силен.

Заслужава място във всяка колекция, защото е лесен за харесване и носене, успокояващ и прекрасен. Подходящ е за подаръци и покупки „насляпо“. Не е ядлив, не е сладък, а е свеж, но същевременно топъл. Ако не сте го пробвали, непременно поправете тази грешка.

Аз обожавам синия Kenzo World Intense Kenzo /ревюто му можете да прочете тука тук на Kenzo World Eau de Toilette Kenzo/, защото съм голяма почитател на сливи и ванилия, но и Kenzo World Power  се настани трайно в сърцето и битието ми и не смята да отстъпва място, поне до пускането на следващия супер интересен Kenzo World.

Вие кое „Око“ на Kenzo харесвате и носите най-много? Харесвате ли супер щурата реклама?

IMG_9888

IMG_9859

IMG_9860

*PR sample