IMG_0710

Здравейте,

днес с радост ще ви представя продуктите от колекцията на може би най- почитания и със сигурност най-известния дизайнер на нашето съвремие KARL LAGERFELD  в колаборация с козметичната марка ModelCo. Всеки познава иконичния образ на Кайзер Карл и работа му за Шанел, своя собствен бранд, Fendi и много други дизайнерски къщи, през годините на дългата му кариера. Човек, който има ярко изразен собствен стил и категорично мнение по всякакви въпроси, новатор и експериментатор, очакванията за козметичната колекция, под негово име са наистина големи.

Дали са оправдани четете надолу.

IMG_0709

IMG_0708

Колекцията се нарича „Kiss me Karl“ и съдържа над 50 продукта за лице, очи, устни вк. и прекрасен клътч. Вдъхновението е от „озарената красота“  и най-отличителното нещо е главата на Карл Лагерфелд на върха на продуктите. Впечатляващи са наистина! Модерни, вълнуващи, младежки и екстравагантни. Многообразие от цветове и текстури, като има заложени необичайни неща при доста от продуктите, които като видиш определено се изненадваш.

Интересни са двете очни линии със стандартен тънък писец и наситено черен цвят от едната страна, а от другата……печати за лице с лика на Карл и супер известната му котка Шупет.  Тя също участва с лика си активно в колекцията. Печатите са много сладки и макар, че аз отдавна съм преминала възрастта за украшения по лицето, дъщерите ми се побъркаха от радост и лика на Карл е навсякъде върху тях. Забавно решение, което приветствам силно.

Всички течни червила от колекцията са с вградено огледало и лед лампички под капачката. В първия момент това много ми хареса, но се оказа, че лампичките ми светят директно в очите при нанасяне и не ми допада. Пробвах да въртя апликатора по различен начин, но не се получава и така ефекта за мен е дефект. Иначе прави страхотно впечатление и всички ме питат какво е това и защо свети, като го отварям/показвам.

IMG_0719

IMG_0727

IMG_0737

Аз имам глос и течно матово червило в гилза с лика на дизайнера, като глосът е в цвят Karl 7, а матовото – Rue de Lille. И двете червила са просто чудесни и с отлично качество. Глосът е мек и се нанася като масло, като след известно време попива в устните и остава лек цвят, който не се изтрива супер бързо. Не е глос тип стъкло, нито дава много мокър ефект на устните. Прекрасен цвят и отива на всичко. Страшно ми харесва. Не ми допада обаче аромата и на двете.

Матовото червило е с перфектно покритие, съхне бързо, не лепне, но се усеща върху устните. Моето е в красив цвят, който стои по-тъмно на устните, отколкото е в гилзата. Не се изтрива бързо и е пълен мат.

Третото червило, което имам е двустранно,  като от едната страна е описано като Интензивно матиращо червило, а от другата металически top coat. Моето е Pia & Mimi. Тук вече ароматът е просто чудесен, сладък и примамлив, и червилото е перфектен нюд за мен.

Най-оригиналният продукт за мен, в изцяло лимитираната колекция, е балсамът за устни в лика на Карл Лагерфелд. Той е с лек оранжев цвят, мирише много свежо на портокали, и дава обем и блясък на устните. Много е забавен, хубав, с идеен замисъл, и ви препоръчвам да го видите, ако искате да притежавате нещо от колекцията. Цената му е много добра и си заслужава страшно. Имайте предвид, че това не е лечебен балсам за устни и не подобрява състоянието им, ако са напукани примерно. Гъст е, не се разтича, нито се влачи между двете устни при слепване, достатъчно траен е и не лепне въобще. Оставя хубаво чувство върху устните ми.

Това е за мен колекционерски продукт и ще си купя и другата  опаковката в сребърен цвят, за да си го пазя точно като такъв. Този ще си използвам с голяма радост.

Четката кабуки е много мека и също колекционерски продукт. Нанасям с нея много пигментирани ружове, защото взема леко и блендира добре, поради дългите си меки косми.

IMG_0695

IMG_0696

IMG_0739

Колекцията на KARL LAGERFELD x ModelCo е интересна, забавна, много пълна и то с носими цветове и продукти, добре изпипана и продуктите имат добро качество, точно както се и очаква. Аз не съм изненадана и страшно се радвам, че беше много бързо заредена ексклузивно в парфюмерии Douglas & Beauty Zone, за да имаме българските грим маниачки достъп до нея.

Ако харесвате нещо побързайте, защото всичко е лимитирано.

IMG_0800

IMG_0807

 

* Продуктите са ми предоставени за тест от представители на марката, но мнението си е лично мое.