IMG_9594

Преди седмица бях на представянето на Kérastase K WATER в България. Новата ламеларна грижа на известната марка е във фризорските салони от 10 октомври 2019.

Представянето беше в салон Mania Privé в Лозенец, а след това бях поканена на процедура в салона на Murphy.

K WATER е продукт за моментален и естествен блясък на всяка коса. Благодарение на своята иновативната технология, K WATER се активира при контакт с вода и създава безупречна, гладка повърхност, за онези моменти, в които усещаме косата суха и изтощена или пък просто не изглежда така, както бихме искали. Така повърхността на косъма е изгладена, а косата отразява светлината придобива красив естествен блясък.  Резултатите са силна коса и лесно оформяне със сешоар, неустоим блясък и красиво движение.

IMG_9593

IMG_9625

IMG_9626

На изискано представяне ми беше направена процедура, която започва с двукратно измиване на косата с Kérastase Discipline Bain Fluidealist, който е шампоан за изглаждане. Обясниха ми, че той най-добре се съчетава с последващата продецедура. Аз обичам и ползвам от години тази серия и съм убедена в отличните резултати. Харесвам много и аромата и.

След измиването на още мокра коса, K WATEсе поставя върху косата и без да се изчаква никакво време и без да се изоплазват други продукти като маски и балсами се отмива с хладка вода.

После косата се стилизира със сешоар и блясъкът е огледален буквално. Косата се усеща жива, много мека, и страшно пригладена със силен блясък. Русите коси знаете, не са много блестящи, но с K WATEе решен завинаги. Много блестяща и жизнена коса. Като на кукла с перфектни вълни.

Аз пожелах вълниста коса, като на прав сешоар се личи още повече този огледален блясък. Тъмните коси пък стават буквално като абанос.

Много съм впечатлена от процедурата и с удоволствие бих си я правила от време на време.

Тя издържа две миенета и прави косата наистина мека и лека.

IMG_9635

IMG_9632

Ключова за впечатляващите резултати на продукта е иновативната ламеларна технология, която марката представя за първи път. Специалните съставки за грижа в K WATEсе насочват към зоните, които имат нужда от подхранване, a косата остава лека, без допълнително утежняване. Всичко това се случва за секунди, във фризьорския салон или вкъщи.

Продуктът се предлага в 400 мл. бутилка, която може да се купи и за вкъщи и е много икономична, защото се слага малко количество на косата. Ухае много приятно на цитруси с жасмин, като аромата не е задушлив, силен и се комбинира без да преобладава с другите продукти на марката, който се използват при направата на прическа.

На снимките по – долу е моята коса и тъмнте коси на други дами и на тях можете нагледно да видите доброто състояние на косата след процедурата.

Наистина косите стават разкошни и издържат така с дни. Най-много ме впечатлавят блясъка и мекотата. Здрава, силна и красива коса.

Искам специално да благодаря на Сефи, моята стилистка, която направи това чудо с косата ми и на Снежи за поканата. Страхотни сте момичета!

Вие бихте ли пробвали K WATER?

IMG_9577

IMG_9576

YHBX7863

NJDX6057

AQDR2879

IMG_9583

IMG_9584

IMG_8787

IMG_9666