IMG_1336

Здравейте,

настъпва плавно златна есен и листопада украсява в топли цветове света около нас. Идва хладно време, подходящо за носене на любимите ми ярки и изразителни парфюми. Обичам есента. Тогава прибирам вече поомръзналите леките цитрусови, цветни и плажни аромати и вадя, закопняла за сложност в миризмите, „тежката артилерия“.

Такъв е и J’ose Eisenberg. Запознах се с него в горещ летен ден /писах тук за него/ и още тогава го харесах, но очаквах хладнина, за да разкрие прелестите си напълно и да ме увлече във връзка.

Виждали ли сте някога толкова красива арт кутия на парфюм?! Аз не бях. По принцип винаги пазя и съхранявам парфюмите си в кутиите им, и после в червени куфарчета, но познавам хора, които изхвърлят кутията, веднага щом целофана падне. Грях е дори да се помисли, да се махне такава красота. Отварянето отгоре на кутията също е различно и оригинално.

IMG_1438

IMG_1439

J’ose Eisenberg е много интересен парфюм построен върху модерните и много желани в комбинация съставки, лавандула и кафе, плюс пачули. Един тъмен, властен и с мъжки нотки аромат. Мирише топло, силно и прекрасно на дърво, лавандула, кафе и дървесина. Много мощен и траен.

Леко мъжкият наклон идва от лавандулата, кафето и ментата, и го прави интересен и запомнящ се. Аз съм голям фен на унисекс към мъжки аромати и този страшно ме радва.

Чудесно развитие, сила и шлейф. Силно запомнящ се и ви отличава моментално. Не е подходящ за хора харесващи слаби парфюми и за такива, които носят „гърли“ младежки миризми.

Тук се изисква смелост, властност, силно себеусещане, твърдост във всякакви намерения и желание за изява. Ще ви забележат с J’ose Eisenberg и ще ви попитат с какъв парфюм сте. И колкото по – студено става навън, толкова повече ще ви питат, защото кафето с амбър и пачули топли, уравновесява и дава усещане за почивка, за уют.

IMG_1448

IMG_1399

IMG_1370

Ароматът е загадъчен и за мен е изключително подходящ за есента. Просто носи прекрасно, топло усещане. Предполагам, че носен едновременно с партньор, който пръска едноименния мъжки в тъмна бутилка, ще се получи обаятелна атмосфера и шлейф. И ще ви наложи като модерна, харизматична двойка със собствен стил и почерк.

Споменах ви, че парфюмните двойки са много характерни за Eisenberg, като разликите между парфюмите за двата пола са минимални и мен това лично много ме радва. Обичам такива „гъдели“ за двама. Те сплотяват и вкарват интрига в забързаното ежедневие. Съветвам ви да отделите специално внимание на тези двойки, като винаги пробвайте и мъжкия вариант, ако сте дама, защото аз например открих точно в мъжките бутилки – Le Peche Homme Eisenberg, който е великолепен флорално- мускусен аромат.

Уникална арт кутия, която прави парфюмите много луксозни, еднакви по форма шишета от много тежко масивно стъкло, без наличие на олово, светло за дамите и тъмно за господата и трудно измъкваща се капачка, това са отличителните знаци на интересните парфюми Eisenberg. Семплост, прецизност и качествен сок от добри суровини в бутилката откривам аз и си признавам, че съм запленена от няколко аромата, въпреки, че не очаквах да ме впечатлят силно, както ги разучавах по съставки, преди лансирането им на българския пазар. Много се радвам, че пазарът се открива за нови продукти, брандове и изкушения и дано това продължава с бързи темпове и занапред, защото в България има много запалени по парфюми и козметика хора, а те винаги се радват, когато имат достъп до мечтаните стоки.

Парфюмите на Eisenberg са силни, елегантни с добро излъчване и моят опит с тях е много добър. Вие пробвахте ли някой от ароматите и какви са впечатленията ви?

IMG_1374

 

IMG_1385

IMG_1450

Парфюмът ми е даден от представители на бранда, но мнението, както винаги си е лично мое.

Review 0
6.3 densi
Потребители 5 (2 гласове)
Сила на аромата6.5
Времетраене на аромата6.5
Послемирис5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка