Здравейте!

Днес ще ви разкажа за новия, ексклузивен парфюм и Eau de cologne на Hermès.

1936328_10206307298186025_975415184877071275_n

Двете шишенца-бебета от по 15 мл. ми бяха донесени от чужбина веднага след излизането им, от приятелка-парфюмна фея и аз с нетърпение ги пробвах веднага. Бях чела, разбира се, почти всички излезли ревюта, пирамиди и рекламни материали и си знаех какво да очаквам, но избрах да тествам пръв Eau de Rhubarbe Ecarlate /Ревен е Rhubarbe/като леко по-традиционен.

Парфюмът е хубав, лек, типичен колон за много топло време – разхлаждащ, ефирен, без шлейф, претенции и плътност. Много ми хареса, защото мирише на ревен и червени плодове с подложка от бял муск. Има много ниска трайност върху моята кожа, която не е суха и задържа страшно дълго време ароматите по принцип. Днес се напръсках сутринта в 11 часа и в 14 часа нямаше абсолютно никакъв аромат върху кожата ми. Да, ще кажете колоните са такива, нетрайни, но при тази цена очаквам повече трайност и като цяло зная, че липсата и би разочаровала доста фенове на марката. Чудех се дали да си купя цяло, голямо шише от парфюма, но на този етап не бих инвестирала, а бих си взела друг колон от серията, но по- траен. Всъщност вече го чакам и ще разкажа и за него.

Червеният цвят на Rhubarbe е красив и страстен, сокът се открива чудесно, но и бързо залязва и някак не те оставя да се порадваш на свежестта.

Hermessence Muguet Porcelain Hermes е новият ексклузивен парфюм на Hermès. Аз не обичам момини сълзи в парфюм, а и въобще, но този аромат го купих след интерес от прочетени ревюта.

Много силен парфюм. Борба за надмощие между зелен пъпеш, малко краставица и много момини сълзи. Воден, сочен, екзотичен и доста странен парфюм. Резен сладък пъпеш и момини сълзи?!

Харесва ми и го нося често. Има отличен интензитет и трайност. Фен на линията Hermessence и новият им парфюм не ме разочарова. Плодово – цветен букет, развиващ се чудесно при топло време, женствен и различен.

И двата парфюма са чудесни за лятото, и ще си ги нося с радост.

А вие, харесвате ли някои парфюми от двете линии Hermessence и Colognes collection Hermès?

 

Review 0
2.8 densi
Потребители 5 (2 гласове)
Сила на аромата3.5
Времетраене на аромата2.5
Послемирис0
Лукс5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка