dsc03377

Обичате ли обувки? Минавате ли всеки ден близо до онази витрина, криеща мечтания чифт stilletto?  Купувате ли обувки, защото сте кармично свързани с тях? А какво ще кажете и парфюмът ви да е в обувка?

Good Girl Carolina Herrera е нов аромат в ексцентрична бутилка. За някои тя е привлекателна, за други чист кич. На мен ми носи настроение.

13 интересни факта за stilletto

dsc03376

dsc03378

В интерес на истината бутилката на аромата привлече първоначално вниманието ми и след като го пробвах реших да купя. Парфюмът не е нещо иновативно, не е „уау“, не и шедьовър въобще. Топъл, секси, тъмен, но не тамянен или удово-дървесен, сладък, но не прекалено парфюм, който имате чувството, че вече сте мирисали някога. Уж прилича на доста други, но не е ясно точно на кои. Направен е за да се харесва и продава много и според мен постига отлично целите си.

Бобова тонка, шоколадови нотки, но не и типично прашно какао, тубероза и жасмин за плътност, както и бадеми се усещат добре в аромата. Звученето му е женствено и мирише на парфюмерия. Типично дамски, не го виждам на мъж. Нектарест е, плътен. Има добри sillage и трайност от около 5-6 часа на моята кожа. Повече не ми и трябва. Ако искам, понеже върхните нотки ми харесват най-много, заради добрите шоколадови нюанси, ще го подновя, както и правя.

dsc03467

dsc03470

В пирамидата са показани нотки на кафе и доста хора се интригуват от това дали наистина те се усещат добре. На моята кожа кафе няма или е толкова силно блендирано в шоколадово – какаовите ноти, че не го усещам. Ако търсите хубаво кафе в парфюм, не е този парфюма.

По мои наблюдения и експерименти парфюмът се приема добре като изненадващ подарък, защото е в интересна бутилка и не е много дразнещ като аромат. Дори и да не се хареса от човека, на който се подарява, то ще се задържи и ще носи може би спомен някакъв, заради необичайната за парфюм бутилка.

Има един интересен факт, който е добре да знаете. Голямата бутилка тестер по магазините се пръска директно с копче на петата на обувката и пръскало, което е положено също отзад на петата и е скрито. Малката 30 мл. бутилка, каквато е моята не е така. При нея тока и петата се отделят, чупят се буквално и вътре в отделената пета си има златно пръскало, което се натиска и пръска. В първият момент като я хванах, тока се пречупи странно и се изплаших, че съм го счупила, защото е тънък и ще се разлее парфюма, като ароматизира всичко наоколо задълго. За щастие видях пръскалото и се успокоих.

Купих парфюмът от Sephora Paradaise Mall, където има и сетове на по-големитe бутилки. Аз исках сет, защото много харесвам ползването на продукт за тяло и парфюм с наслагване за по-добър sillag но за съжаление 30 мл. не се предлагат в сет.

dsc03469

dsc03471

Фотограф Васил Иванов

Review 0
3.9 densi
Потребители 0 (1 Гласувай)
Сила на аромата4
Времетраене на аромата4
Послемирис3.5
Лукс4
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка