ROMT8235

Парфюмеристката Jo Malone създава парфюми с ефирни, прозрачни и много природни нотки. Флаконите са с изчистен, разпознаваем силует, който е харесван от всички. Мечтаният подарък в луксозна бежова кутия, обвита грижливо с черна панделка.

Такъв подарък получих и аз в един горещ следобед, на представяне на парфюмите на Jo Malone. В бежовата прелестна торбичка се криеше изненада за мен и бях нетърпелива дамите стилисти в бутик Delirium да ми покажат моето бижу.

Frangipani Flower Cologne Jo Malone London е щастие и лято в жълт флакон.В Хавай цветето се използва за направата на традиционните леи огърлици. С тях се закичва всеки посетител на страната, за да му напомня да се върне отново в това райско кътче. Ароматът на фраджипани е толкова опияняващ, че едно италианско семейство още през 16 век го използва, за да създаде парфюм. Своята версия създава и Jo Malone London, за да ни приближи до мечтаните ваканции, екзотични дестинации, релакс и хубави аромати.

С богат, чувствен и опияняващ аромат Frangipani Flower Cologne Jo Malone London ме завладя силно и това е един от основните ми летни аромати за тази година. Тепърва предстоят ваканции на море и жълтото ми съкровище ще е неразделно с мен. Влюбена съм в съблазнителния му, но лек аромат. Не ми отнема въздух, напротив освежава, но внася и елегантност. Не е гъст, тежък и лепкав, а е прозрачен и весел парфюм. Не мазнее и не се носи в убийствен шлейф, но подчертава отлично женствеността.

IMG_2841

IMG_2873

IMG_2660

Много добре композиран, той мирише на цветето в неговата природна среда и въпреки, че може да се съчетава с други аромати от бранда, както те препоръчват, аз го нося засега самостоятелно, защото не мога да му се наситя. В един момент може би ще си купя някой друг, за да го напластявам в комбинации и да имам съвършено различни миризми всеки път като посегна към него.

Всяко лято има нужда от своя перфектен внимателно подбран аромат, който да се асоциира точно с него и да запечати прекрасните горещи спомените, за студените ветровити дни. Често човек има нужда от помощно средство за съхранение на емоции и ароматните бутилки са верен приятел. Достатъчно е да отворите капачката и да вдъхнете любим аромат, за да се пренесете моментално на по- хубаво и желано място. Както книгите и музиката, парфюмите ни отвеждат в различни светове и разкриват красотата на преживяното отново.

Frangipani Flower Cologne Jo Malone London донася желание за весел смях, хладка освежаваща солена вода, мокри бански и тежки цветни огърлици на врата. Силно женствен, стои великолепно и на плажа, и вечер, полюшван от морския бриз и тънко заплитащ се с ароматите на ледени коктейли. Когато обедната мараня се опитва да превземе всички сетива, три- четири пръсвания от Frangipani Flower Cologne те връщат към живота и дори морските вълни не отмиват лесно чувството за лекота и свежест.

Не е от най-трайните парфюми, но кой търси трайност и сериозна база при горещини. Първите, първите пръски са всичко и после една лека успокоеност на аромата, за да утихне след 4 часа и отново да извадя красивия жълт флакон.

Истинска наслада!

IMG_2740

IMG_2812

 

IMG_2713

Парфюмите и въобще продуктите на Jo Malone London, защото те са лайфстайл бранд, който предлага да се избере перфектната селекция от ухания за живота, можете да намерите единствено в бутик Delirium Serdika centre. Там ще ви посрещнат и обслужат специално обучени, както ги наричат стилисти, които с няколко въпроса ще открият префектното ухание за вас между 29 парфюма и безбройните им комбинации, които се получават при смесването.

Често има и специални събития, като представяне и калиграфско надписване от младата и супер талантлива Ели, която прави чудеса с перото. Така вашите ароматни бижута ще са персонализирани и ще станат още по-елегантни и красиви. Признавам си, че често вадя и гледам кутията на моя Frangipani Flower Cologne Jo Malone London, където пише името ми придружено с малко сърчице, и се радвам на изкуството.

Тук е мястото специално да благодаря за изживените прекрасни мигове, подаръка и удоволствието да имам персонализирана бежова елегантност, красиви картички и много летни емоции.

Всички обичат подаръците на Jo Malone London!

IMG_2399IMG_2367

IMG_2388

IMG_2389

IMG_2451

IMG_2521

 

IMG_2510

Review 0
6.5 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5
Времетраене на аромата5.5
Послемирис5.5
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка