IMG_E7023

Здравейте,

след като отново можем да се наслаждаваме на хубаво, слънчево и топло време, искам да ви покажа един парфюм създаден за точно такова.

Flower by Kenzo Poppy Bouquet Kenzo е нов юбилеен аромат от колекцията Flower by Kenzo. Той е създаден по случай 20 годишнината на франчайза в началото на 2020 година. Парфюмеристи са Dora Baghriche и Alberto Morillas.

Парфюмът е силна изненада, защото е изключително свеж, без да е цитрусов, младежки, жизнен и сочен. Той въплъщава изпълнените с енергия и жадни за живот млади хора, техния устрем, мечти и воля за успех. Още с откриването на първите нотки на рядката съставка Nashi Pear, разбрах, че държа в ръците си пролетно – лятно съкровище, което дарява радост, щастие и светлина. После с включването на българска роза, гардения и бадемово дърво, усещанията се оформят като цялостна лека мелодия, изпълваща сетивата с парфюмно изкуство от висок клас. Кензо винаги знаят какво творят и нещата им се получават отлично.

Флаконът е изключително нежен, фин и деликатен. Много лек и крехък, просто се притеснявам като го държа да не го прекърша случайно. Пълни ми душата с елегантността и финеса си.

Парфюмът е плодово- цветен, като плодът е сладък и го държи сигурно в началото, за да премине изцяло в цветно сърце и база. Има добро излъчване и трайност от около 5 часа, като позволява сериозно напръскване, без да тежи. Аз лично нямам никакво търпение да го подновя в средата на деня, за да го усетя отново интензивно и да му се насладя на сочността.

IMG_7029

IMG_E7034

За мен този парфюм е отличен подарък за абитуриенти, абсолвентки и булки. Просто искри от жизненост и младост. Бадемовото дърво, прави гарденията сладка и прелестна. Да направиш хубав парфюм с гардения, за мен е много трудно. Много харесвам и колекционирам от години такива парфюми, като обичайно те са доста тихи и гарденията е срамежлива, меланхолична дори, а аз искам да е изявена и по възможност по-трайна. Тук получавам точно такава, може би и заради присъствието на българска роза, която без да се усеща супер натрапчиво и да завзема пространството, подсилва красивата гардения. Тя се усеща като основен играч и без парфюмът да е изявено белоцветен, можем да усетим добре обаянието на това нежно цвете.

Розовият цвят пасва напълно на Flower by Kenzo Poppy Bouquet Kenzo. Той зарежда с енергия. Нямах търпение да свърши лошото време, което го погубва, за да мога да му се наслаждавам през деня. Имам нужда от дози позитивна енергия всяка сутрин, но при влага и топлина не мога да се пръскам толкова рано с тежки парфюми. Този ми е екстра и ме зарежда. Ще го нося цяло лято и се надявам да имам хубави преживявания с него.

Както винаги го показах на доста приятели около мен за коментари и всички се изненадаха от позитивизма, който излъчва. В днешно време всеки има нужда от хубави емоции, радост от малките неща и от хубавите парфюми.

Бъдете здрави и се пазете!

IMG_7056

IMG_7104

IMG_E7138

*PR sample