IMG_E6073

В края на лятото се опитваме да задържим по всякакъв възможен начин горещите емоции, да се заредим с много слънце, усмивки, щастие и да започнем есента ведри и в добро настроение.

Парфюмите имат свойството да удължават хубавите мигове и да напомнят за добре изкарани часове, като ги връщат отново в съзнанието, карайки го да се изпълва с енергия и удоволствие.

Fleur d’Orchidee Karl Lagerfeld е слънце в бутилка. Топло, весело, красиво и омайващо. Много нероли, орхидея, жасмин самбак, цитруси, зърна тонка, розов пипер, кедър и пачули. Те танцуват под галещите лъчи на слънце, затоплят се от гореща кожа и се излъчват спокойно и красиво.

Това е спокоен парфюм, не крещи за вниманение, не е наперен, но носи хубаво настроение има страхотни вибрации и прави впечатление, без да досажда.

IMG_6091

Fleur d’Orchidee Karl Lagerfeld е за мен парфюм с много нероли. Орхидеята е подсилваща и го подслажда много добре, като то ухае точно на портокалов цвят. Не е сухо и перилно, като във вечните заподозрени Нероли Портофино Том Форд и Нероли Ферари примерно, а е сладко и пудрено от зърна тонка и орхидея. Различно, интересно и задължително за проби за любителите на това цвете, като мен. Аз обожавам и ги издирвам, и колекционирам.

Този дойде при мен като подарък изненада и попадна при точния човек, който да му се възхищава, да го носи с радост и да си напомня на летните ваканции, защото го носих навсякъде по почивките. Много ми стана мило като малката ми дъщеря ме прегърна и ми каза „маме, миришеш на морето“.

Парфюмът е в красив, тежък флакон, в хубав летен цвят. Излъчва добре и има средна трайност от около 5-6 часа. После трябва да се поднови и аз го правя с удоволствие, защото началото му е великолепно.

IMG_5974

Ако обичате цветни, но леко пудрено сладки аромати с нероли, зърна тонка и орхидея, пробвайте този. Сигурна съм, че ще ви изненеда, защото е по-плътен и има добра структура, а хората очакват само лекота от парфюми с изразен портокалов цвят.

Топъл е, слънчев и весел. От точно такъв парфюм имам нужда през „циганското лято“, като много се надявам да се насладим на такова, колкото е възможно по-дълго време.

Парфюмът е дамски за мен и ляга много добре на кожа с тен, събрала горещи слънчеви лъчи, разнася се надалеч от изрусели коси и дава един блясък в очите. Чувстваш се жена, изпълнена с обич, чувства и спомени, за едно чудесно изкарано лято, с цялото семeйството.

Подходящ е за носене в офис, през свободното време и е дневен парфюм. Не души, не навлиза в чужди пространства, но се харесва доста от хората. Не е ексцентричен и приковаващ вниманието, но е чудесен за почивните дни, басейни и за оставащите почивки, защото морето на Гърция е чудесно почти до средата на октомври месец.

Fleur d’Orchidee Karl Lagerfeld е много подходящ за млади момичета, за подаръци, за изненади и дори и за купуване насляпо, ако харесвате нероли.

Вие пробвали ли сте го?

IMG_6168

*PR sample

Review 0
6.3 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата6
Послемирис6.5
Лукс6.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка