IMG_8991

Fashion Decree Woman Atkinsons е шипров парфюм за жени. Студен, звънлив и категоричен, той отличава веднага притежателката му от масата.

С опростената си, но всъщност сложно композирана пирамида от пачули, розов пипер, магнолия и ирис, този шипър е отлично решение за бизнес среда и дори за парфюмен подпис на жени, знаещи положението си в обществото. Интересното е, че се усеща много хубаво млада шипрова роза, а такава не е посочена в пирамидата.

Елегантен, хладен и с отличен интензитет, този парфюм е изключително предложение в свят на сладост, секси аромат, гурмета, карамел и бонбони в парфюмерията. Почти не ми е е случвало да го поднеса за проба и да не е харесан и пожелан. Мъжете категорично го определят като дневен, работен несладък парфюм, а дамите над 30 години автоматично си представят пола молив, сако, елегантни токове, строга прическа и израстване в йерархичната стълбица.

Ако искате да получавате комплименти и да ви приемат сеирозно, като умна делова жена, непременно пробвайте Fashion Decreе Atkinsons. Нишов парфюм с отлично качество и блендиране на нотките.

IMG_8995

IMG_8931

Пачули тук е силно, но не и остро. В изсъхването се омекотява от ирис и магнолия и освежава, за да не придобие землист отенък, от роза.

Парфюмът не е тежък, определям го дори като лек, но има трайност от над 10 часа и се излъчва равномерно през цялото време. Не умира, не заспива час след апликирането му и не се крие срамежливо.

Изкрючително красив флакон, опаковка и цвят на сока. Луксозни, хладни и класни като самият парфюм.

Дали става да се купи насляпо, защото в България тази марка не се продава и може да се пробва само в частни колекции? – Не!

Не се знае дали ще можете да понесете толкова елегантност и хладнина от пачули и цветя, но все пак ако ви трябва парфюм, който да става отлично за работна среда и не можете да харесате друг, а откриете Fashion Decree на добра цена, не се колебайте. Вярвам, че шефовете ви ще погледнат на вас с друго око и ще получите одобрение от колегите. Не тежи, не пречи, не идва в повече, не се прекалява и сам той не е прекален.

Хубави думи четете, но те са напълно заслужени.

IMG_8915

IMG_8918

Дали можете да го използвате в свободно време на разходки в парка? Да, защо не, ако сте по-студен тип  и не понасяте сладости, ще го излъчвате кралски, сигурна съм.

Не го носете обаче на рафтинг и спорт на открито, свързан с много усилия, както и в много студено време, защото ви смрази с леден дъх и ще ви развали настроението и мотивацията.

И накрая идва най – интересното. Ще ме попитате, ти носиш ли го често, този хубав парфюм?!

Не!

Имам го и може да ми потрябва 8-10 пъти в годината, когато трябва да излъчвам хладнина и спокойствие, но иначе къде ме търсите мен при пачули с розов пипер? Аз съм по розите, уд, смоли, сладости, ванилия и подправки, по пищност и страст. Но когато се налага слагам с радост и красивия супер елегантен Fashion Decree Atkinsons. Рядко, но си струва всеки полъх.

И името му е прекрасно нали?!

IMG_8935

IMG_8968

IMG_8985

Review 0
8.1 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата8.5
Послемирис8.5
Лукс9.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка