DSC02630

DSC02611

Здравейте!

Днес ще ви представя новия си, любим продукт за устни Estee Lauder New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment.

Много обичам продукти за устните и купувам винаги с голяма радост нови. Грижата ми е ежедневна, постоянна и никога не пропускам. За друго може и да ме домързи, като например да се гримирам, но без глос/червило/грижа за устни не излизам. Пазя си устата, правя редовна ексфолиация, маски, балсами и всичко, както е редно и грижите ми се отплащат с годините.

Имам много червила и понеже са ми фетиш не спирам да харесвам и нови. Просто пристрастена!

Когато ми представиха новия продукт – грижа за устните на ЕЛ от серията Dimension, която така или иначе харесвам, изслушах внимателно консултантката, пробвах, после още няколко пъти и реших да го купя. Вече е мой и го нося редовно.

Процедирам точно както е указано в сайта на бранда за използването му. Със страната на белия апликатор, който е гъвкава, но леко твърда четка, намазвам отвън по контура на устните и разтривам с безименния или малкия пръст леко, но хубаво контура и наоколо. После попълвам устните с балсама, който е мазен, напълно прозрачен, няма никакъв цвят и сравнен с други продукти за устни е леко по-дълготраен, ако това може въобще да се каже за балсам за устни.

Ползвам продукта самостоятелно и отгоре не нанасям червило или глос, защото веднага получавам гладки, обемни устни и си ги харесвам така, без допълнителен цвят. Балсамът няма мирис и  това на мен лично много ми допада. Не променя цвета на устните, нито променя своя цвят в зависимост от рН на устните, каквито балсами са доста модерни напоследък.

Като сложа балсама устните ми се чувствам комфортно, меки са и подхранени. Вижда се и заглаждане леко, но ако очаквате обем като от филъри няма как да стане, разбира се. На мен ми е достатъчно да не са сухи и да са гладки и това да продължи доста повече от две минути или няколко крачки за ъгъла на блока. Балсамът е в голямо количество и е нужно само едно, две минавания за добър ефект, т.е. е икономичен.

Ще кажете „балсам като балсам“! Ми да, какво е да?! На мен ми харесва и ще си го ползвам с кеф. Цената му е отвратителна и си струва да се чака голямо намаление, както направих аз. Ще попитате „е струва ли си“?! Не знам! Струва си може би толкова, колкото примерно бонфиле или аспержи за кулинар, скъпо вино за ценител или луксозни пури за пушач. Всеки преценява сам за себе си.

Вие грижите ли се за устните си, как и кои са любимите ви продукти – грижа?

До скоро и весел уикенд!

DSC02604

DSC02609

DSC02626

DSC02607

DSC02622

DSC02606

DSC02613

DSC02612

DSC02633