IMG_1513

Здравейте,

днес ще ви разкажа за една от най-любимите ми спирали за очи DIOR PUMP’N’VOLUME и за вечния ми фаворит базата DIOR MAXIMIZER 3D.

Аз съм много претенциозна за спирали, защото харесвам и нося само наситеночерни и единствено за голям обем. Не харесвам кафяви, ежедневни, удължаващи и леко подчертаващи спирали и затова съм намерила своите любимци и вече не пробвам спирали, които не са от най-висок клас. Опитвала съм много дрогерийни, но са компромисно решение.

Нося очила постоянно и е важно, спиралата ми да не удължава миглите, защото те са дълги и с удължение ми опират в стъклата. Поради същата причина никога не слагам изкуствени мигли. Имам нужда само от обем и подреждане и намирах това дълги години най-добре в спиралата Le Volume Chanel. Тя ми беше винаги основна, пробвах и други междувременно, но все се връщах към любимата. Не нося грим всеки ден и никога не отварям едновременно повече от две спирали, като предпочитам мини вариантите им.

Миналата година излезе DIOR PUMP’N’VOLUME и аз я получих като подарък на едно представяне от марката. Любов от първо слагане беше. Спиралата на Диор покрива абсолютно всичките ми изисквания, без никакви забележки. Оттогава тя е с постоянно присъствие в козметичния ми несесер и я обожавам. Това ми е трета опаковка, която купувам. Сега получих за проби и водоустойчивия, нов вариант.

IMG_1515

IMG_1506

IMG_1523

DIOR PUMP’N’VOLUME е спирала за обем, със силиконова четка и наситено черен туш. Поставена е в контейнер от силикон, който е мек и се стиска по средата, за хубаво обвиване на накрайника в туш. Доста гъста и даваща наистина грандиозен обем.

Аз нанасям спирала винаги задължително на два слоя, като не изчаквам между двете поставяния. Нося винаги от същата спирала и на долните мигли, не ги оставям голи, защото не ми харесва голям обем на горните, и нищо на долните мигли.

Не се рони, размазва и не цапвам клепача с PUMP’N’VOLUME при нанасяне. Дълготрайна, докато не я сваля и не ми дразни въобще очите. Има спирали, които ми лютят след продължително носене и някак миглите ми натежават, тази не е от тях и това я прави мой фаворит. Няма миризма.

Миглите се обвиват добре с туш, но ако сте фенове на тънки разделени отлично мигли, не е за вас. Тук има кукленска визия, голям обем и при невнимателно нанасяне и слепване. Четката е  удобна, не е дебела, нито прекалено изтумбена, за да слепва веднага, но си трябва внимание, особено ако нанасяте два пъти като мен. Става и с едно по принцип, особено за ежедневието, със сигурност няма да ви трябват два драматично черни слоя и пърхащи мигли. Аз обаче си харесвам и нося два и не смятам да се променям. Каучуковите влакна улавят и задържат много продукт върху себе си и получавате наистина дебели мигли с обем. Точно кукленска визия, всички гледат миглите ви.

Спиралата е 5.2 гр. в контейнера и ми издържа при ежедневно носене малко повече от три месеца, а иначе ако не се гримирам всеки ден, я хвърлям задължително след 6 месеца, както е по указания. Не си правя глупави опити с очите и не ползвам никога стари продукти върху миглите. 6 месеца след отваряне и ползване, и е в боклука.

При затопляне и стискане с пръсти консистенцията на спиралата на Диор е същата, както когато е била нова. Няма сухота и супер сгъстен туш. Просто не се сгъстява и това е повече от страхотно. Кремообразна, мека текстура дори и преди изхвърляне. Не е необходима да вкарвате и изпомпвате четката и така да вкарвате въздух в контейнера. Избягвайте да правите това движение, защото то разваля много качеството на туша в спиралата, без значение какъв клас тя. Просто си изградете навин да не го правите въобще. Лесно е. Вадиш и нанасяш веднага. Не връщаш никога обратно четката, освен ако не си приключил.

IMG_1528

IMG_1532

DIOR MAXIMIZER 3D е база за мигли, която обещава освен удължаване, обем и по-висока дълготрайност на поставена върху нея спирала, и активно подхранване на миглите. Има бял цвят и се нанася много лесно. Ползвам я от много години и я поставям на един пласт под спирали, които не дават достатъчен обем за вкуса ми. Нося я понякога и вкъщи самостоятелно, за подхранване на миглите. Навън не излизам обаче така, защото белия и цвят се личи по върховете.

Има 10 мл. в контейнера и е много икономичен продукт. Не ми се е случвало да свърши преди да я изхвърля след 6 месеца ползване. Не се сгъстява и не ми дразни очите. Не усещам базата въобще и не прави миглите ми слепени.

Не става за носене преди PUMP’N’VOLUME, защото просто няма смисъл от толкова драматичен обем. Под спирали обаче с по-тънък да го нарека туш, става отлично. Покрива се напълно с едни слой черна спирала и не тежи, не лепне, а дава удължаване и обем. За мен както вече споменах няма аналог на пазара и съм буквално пристрастена към Максимайзъра на Диор. Всичко ми харесва, опаковка бяла и гладка, бяла четка, нанасяне, консистенция, икономичност и разбира се най-вече ефект. Имам хубави мигли с добра извивка и не ги тормозя по никакъв начин с извивачки и други такива инквизационни уреди, затова не мога да ви споделя дали има наистина ефект от допълнително израстване и извиване.

Най-хубавото е, че има мини варианти за проби. Аз така получих при покупка от марката преди много години и се влюбих, за да започна постоянно да си купувам пълноразмерен продукт. Надявам се да не им хрумне на Диор да я спират или заменят с друг подобен продукт. Този ми е екстра.

IMG_1543

IMG_1544

IMG_1545

DIOR PUMP’N’VOLUME WATERPROOF е нов вариант и дойде точно навреме при мен, предвид постоянните дъждове, влага и лошо време навън. Уж е лято, пък ни удави дъжда. Аз не съм от феновете на водоустойчиви спирали и ползвам рядко. Не нося грим на плаж и при спорт, нито пък някога се къпя с такъв и не виждам смисъл от ползване на водоустойчив вариант. Повечето ме затрудняват и при премахване и задължително трябва да използвам двуфазен продукт, а не съм голям фен. Практикувам друг тип почистване.

PUMP’N’VOLUME WATERPROOF е с видимо по-течна консистенция от неводоустойчивия вариант, но също дава голям обем. Най-големият и плюс за мен е, че задържа отлично извивката на миглите много дълго време, което обикновените варианти не правят. Свалям я с маслено измиване с олиото на Dior , последващо от измиване с мек измивен продукт. Не съм имала проблеми с размазване, ронене и от какъвто и да било тип. Не съм плувала с нея обаче и не смятам да го правя.

За мен тя е идеален вариант за сватби и тържествени поводи, където от емоции очите са постоянно навлажнени. Със сигурност гримът ви ще е префектен през цялото време и всички ще гледат прекрасните ви очи, рамкирани от насително черни мигли с голям обем. Кой бяга от хубавото?

IMG_1552

IMG_1560

IMG_1590

IMG_1515