IMG_8152

Здравейте,

още една нова козметика стъпи на българския пазар и това е радостна новина. Колкото повече, толкова по-добре за любителите на гримове.

Новата козметична марка QUIQ COSMETICS се предлага в магазини Мория и включва голямо разнообразие от продукти на достъпни цени. Представянето им е прекрасно и компактно, и заставайки пред щендера можеш лесно да видиш, пробваш и избереш това, което търсиш в момента или те вълнува.

IMG_8138

Клип

IMG_8161

 

QUIQ – YOU SEE , YOU TOUCH , YOU QUIQ
На прекрасно парти в магазин Мория на бул.“Витоша“, успях да се запозная и да пробвам доста от продуктите на марката. QUIQ Cosmetics е млада, предприемчива и творческа италианска компания. Те заявят високо качество на добра цена и мога да ви уверя, че това е точно така.

Можете да намерите три вида фон дьо тени. Четири цвята за  мазна кожа, три за суха с арганово масло и крем фон дьо тен в 4 цвята. Можете да избирате между течни коректори и стикове в доста разнообразни цветове вк. и много тъмни или бял.

Единици сенки в осем използваеми цвята, две очни линии и моливи за очи, и устни, обогатяват грим колекцията.

IMG_8144

IMG_8147

Клип

 

Клип

Клип

Клип

Клип

Клип

IMG_8171

Очаквано на мен най-силно впечатление ми направиха ружовете и хайлайтърите. Вече пробвам един и ще ви разкажа скоро за него. Същото важи и за спиралата за обем, чията четка изглежда и подрежда чудесно миглите.

Най-интересното безспорно обаче е огромното многообразие от червила. Течни, стик, матови, лак за устни и супер дълготрайни, дълго време носех следите от пробите по ръцете си.

Матовите червила са много хубави, съхнат бързо и не изсушават устните ми. Има избор от цветове. Моето е в цвят №4 пепел от рози. Една от вас ще може сама да се убеди и да ми сподели впечатления, точно от същото матово течно червило в несесер от марката, ако участва в играта във фейсбук в моята страница Densi, която е направена съвместно с QUIQ Bulgaria. Участвайте и успех!

QUIQ – YOU SEE , YOU TOUCH , YOU QUIQ


Искам специално да благодаря на г-н Асен Младенов и на магазин Мория за огромното разнообразие от козметични марки, които предлагат на пазара, и с които радват клиентите си. Аз съм техен клиент още от първия им магазин преди много години и силно ги ценя. Благодаря за съвместната работа и поканите, както и за получените продукти за проби и мнения. В Moria винаги намирам прекрасни продукти, адекватни консултации, приятелско отношение и си изкарвам страхотно, затова съм и постоянен гост на магазините им.

IMG_8145

IMG_8148

IMG_8149

IMG_8008

IMG_8118

IMG_7972

Статията не е спонсорирана и мнението си е лично мое.