IMG_6089

Здравейте,

HYDRATE ME 2 Step Program е първата програма за хидратация отвън и отвътре. Youthiful е българска марка, зад която стои популярната обичана певица Сантра и днес ще разберете с какво ни предизвиква тя и какви са продуктите в програмата.

Youthiful е нова дума, която произлиза от комбинацията между beautiful (красив) и youthful (млад, жизнен).

Тайната на блясъка е заключена при HYDRATE ME в чаша розов чай и малко шишенце с пипета. Мотото на марката е „Бъди красива отвън и отвътре“. Youthiful е ключ към нежна, сияйна и красива кожа и то напълно натурално.

Използвани са внимателно подбрани и проучени 100% натурални съставки, които са подходящи за хидратация на всеки тип кожа.

Важно е да поддържаме кожата си здрава. Хидратацията е първото и най-важно условие за здрава кожа.

A71C2DC4-21E2-4ECE-B096-EBAC73210D6E

IMG_5998

IMG_6061

Двустъпковата система е съставена от серум и насипен чай, които се продават и използват заедно, за пълна вътрешна и външна хидратация.

Част от съставките на HYDRATE ME Herbal Tea са вишна, червена боровинка, лимонена трева, каркаде, кокос, ябълка и киви. Подсладен със стевия и съдържащ витамините А, С и Е, които са много важни за да поддържа кожата здрав, младежки вид и да се предпазва ефективно от замърсената околна среда и да задържа влагата.

Чаят е розов и много вкусен. Той се употребява два- три пъти на ден, като се запарва с топла вода, стои 3 минути и се пие веднага. Има леко кисел отенък на вкуса и се приема страхотно от всички членове на семейството ми вк. и от малката ми дъщеря. Консумираме го чист и неподсладен.

Доставя ми удоволствие да го пия обикновено следобяд, докато пиша ревюта в блога или подреждам снимки и вече е част от ритуалите ми при работа вместо кафе, което е лична победа, защото никой няма нужда от още едно кафе. Качественият чай винаги е по-добър избор, а когато е и красив и вкусен, си е направо десятка. Надявам се да започне да се продава и отделно, защото се свършва доста по-бързо от серума и бих желала да мога да си го купувам по-често.

IMG_6004

IMG_6063

IMG_5950

HYDRATE ME Serum е олио с жълт цвят, което хидратира кожата отвън. Той е съставен от комбинация от масла, които са подходящи и за чувствителна кожа. Не омазняват и не дразнят. Работи най-добре нанесен на влажна кожа, защото по хармоничен начин осигурява най-важното за нея, а именно хидратация.

Аз нанасям серума богато, по 4-5 капки на лицето и шията всяка вечер, вече около три месеца и съм много доволна от постигнатите резултати. Кожата е свежа, изпълнена, хидратирана и блестяща. В интерес на истината очаквах по-малко, защото винаги се притеснявам олиата да не запушат порите ми и да не ми омазняват кожата повече. Не съм забелязала засилено производство на себум и се надявам това да остане така, защото не желая да спирам да ползвам тази чудесна за мен и нуждите на кожата ми програма.

Първоначално имах сериозен проблем с намокрянето на кожата, защото не обичам да си мокря лицето и то да стои влажно, но серумът се нанася задължително на влажна кожа и трябваше да свикна. Няма как. Винаги спазвам указанията за постигане на максимални резултати. Мокря лицето с длани, не пръскам със спрей и тогава нанасям капките предварително леко затоплени в ръката. Понякога нанасям серума и сутрин, в доста по-малко количество. Аз съм със смесена към мазна кожа и не съм го смесвала с фон дьо тен, защото наблягам на матиране, но сухите кожи ще са благодарни на една- две озаряващи капки.

Серумът не цапа, мирише много леко и приятно, и за мен е страхотен продукт, който наистина хидратира отлично кожата ми без да я натоварва. Попива бързо и не е тежък.

IMG_5946

IMG_6049

IMG_5979

Изключително много се радвам, че има български продукт на толкова високо ниво, с отлична презентация, опаковка, качество на продуктите, външен вид и комуникация с клиентите. За мен лично това е изненада и то много приятна.

Системата пристига опакована в своя собствена кутия, решена в бяло и розово и вътре отново в розова хартия, намираме опаковани шишенцето серум и чая. Той се затваря отлично, за да не прониква влага.

Шишето на серумът е бяло, стъклено, масивно с пипета, която не тече и не цапа, а взема и капва точно колко реша. Количеството е 30 мл., като е много икономичен и се ползва месеци, дори и при употребата на повече капки.  Чаят е 100 гр. Всичко е без парабени, силикони, консерванти и оцветители .

Комуникацията между клиент и марка е повече от отлично и аз можа да кажа само добри думи. Много рядко ми се случва хората да се интересуват от резултати, да ти пишат сами, да се интересуват дали и колко си доволен, и да искат постоянна обратна връзка. Мили, любезни, внимателни и заинтересовани. Така се правят нещата качествено. Браво екип Youthiful, радвате!

За дългото време, през което използвам Youthiful HYDRATE ME 2 Step Program съм с отлични впечатления и препоръчвам продуктите за хидратация. Нарочно изчаках достатъчно, за да съм сигурна, че няма да се появи нещо, което да ме разочарова и на което специално да обърна внимание на моите скъпи читатели. Благодаря ви сърдечно, че ме следвате и четете!

IMG_6091

IMG_5999

IMG_6092

IMG_6093

Продуктът ми е предоставен от марката, но мнението си е лично мое и статията не е спонсорирана.