IMG_6237

Wild Nude e новата палитра на любимата ми италианска марка за козметика EVAGARDEN. Вдъхновена от магическите пейзажи на Гранд Каньон, тя има 10 нови матови и блестящи нюанса за създаване на модерни nude визии.

Палитрата, както и предишната NUDE palette EVAGARDEN, за която писах тук е в сребриста опаковка с черни надписи. Кутията е черна, пластмасова, много лека и удобна. Отваря се лесно и отново има голямо, супер удобно, качествено огледало и двустранен апликатор, който както вече съм ви казвала, не използвам.

Сенките са по 6 гр. и имат 30 месеца срок на годност след отварянето. Това обаче със срока на годност при сенки и прахообразни продукти, като пудри и хайлайтъри, е индивидуално решение . Аз лично си ги ползвам и доста след това и не съм имала проблеми.

IMG_E6217

Wild Nude EVAGARDEN съдържа 5 матови и 5 блестящи сенки в така модерната тази година гама на червено лилавите цветове. Палитрата има прилики цветово с Heat UD, Desert Dusk Huda Beauty, Modern Renaissance Anastasia Beverly Hills  и други.

Качеството на сенките е страхотно и те са изключително силно пигментирани. Разпрашват се малко матовите цветове при докосване с четка, но не е нещо дразнещо. Може да се направи по-лек, но и много силен и тежък вечерен грим. Цветовете се блендират на клепача и смесват с четка чудесно. При смесването се получават нови нюанси. Страшно съм впечатлена от Wild Nude.

Още като я видях, че излиза в нета я пожелах, тъй като съм голям фен тази есен, на топъл грим и много благодаря на магазин Moria за прекрасната изненада. Честно казано, очаквах да се забави с пускането в България и като я съзрях на рафта на магазина страшно се зарадвах.

Wild Nude е  удобна за път и тъй като аз много харесвам и другата палитра, ги използвам често заедно. Nude с неговите 5 светли, но студени нюанса балансира, ако не желая прекалено топъл грим. Двете палитри са ми любими и ми вършат чудесна работа.

Сенките нямат имена и са с номера. Цветовете са подбрани така, че да се допълват отлично. На мен са ми любими трите оранжеви сенки в средата. Само с тях и малко светли цветове за озаравяне, и добри преливки, правя страхотен свеж грим на моите зелени очи. Сега, когато съм с лилава коса използвам много и трите последни матови цвята, в лилаво и бургунди 8,9 и 10 за една магична и тъмна визия, на изпъкващи очи и голи устни само с лек балсам. Добра трайност с база и отлична консистенция на сенките в палитрата. Не са меки, нито твърди. Като кадифе са. Не съм ги пробвала с мокра четка и не смятам да го правя, защото нямам нужда от подсилване на пигмента и по-ярка визия.

Единственият недостатък, който мога да посоча е високата им цена, но Еva Garden e марка позиционирана в луксозния клас и това е донякъде очаквано. Иначе всичко им е перфектно. А пигмента на сенките е съпоставим с най-известните професионални марки за грим, че и по – добър. Имам всичките палитри в бургунди и мога да направя сравнения, включително и паралелни.

Козметиката на EVAGARDEN се предлага в магазини Moria.

IMG_6257

IMG_6817

 

IMG_7223

Продуктът ми е предоставен от представители на бранда за България, но мнението, както винаги е лично мое.