dsc04188

Здравейте!

Още когато се разбра, че колекцията на Victoria Beckham за Estee Lauder ще дойде в България, аз си знаех, че ще купя хайлайтъра и може би единична сянка в бронз и nude червилото. На 18 Октомври колекцията бе заредена и аз отидох още същия ден, за да я видя и да си взема желаните неща.

За съжаление предварително разбрах, че хайлайтъра е едноименен и както се оказа в последствие, и почти еднакъв с желето Modern Mercury Estee Lauder, което аз вече си имах и нямаше смисъл да купя още един такъв продукт, дори и в прекрасна опаковка.

Затова без да губя време в много проби, сравнения и чудене, насочих вниманието си към голямата палитра от 6 цвята. Харесвам страшно много сини и зелени сенки, за кафяви и опушени няма смисъл да споменавам те са ми базов, целогодишен грим. Пробвах палитрата и веднага я купих. Много ми хареса!

Не мога да кажа същото за бронзовата еднична сянка и nude червилото, които са хубави сами по себе си, но не и за тези абсурдно високи цени.

dsc04190

dsc04191

dsc04192

Сенките в палитрата на Victoria Beckham Estee Lauder са силно пигментирани, меки, неронливи и могат да се използват и със суха, и с мокра четка. Аз рядко мокря четките си с Fix+, защото нямам нужда от подсилване на цветовете и драматизъм. Свикнала съм с любимата ми 239 eye shader четка на Мас да наслагам дотогава сянката, докато не получа цвета, който искам. Това се получава много лесно с тези сенки.

Палититрата е в изключително красива, тежка, черна опаковка с много добро затваряне и голямо, хубаво огледало. Мен лично обаче ме дразни винаги в Estee Lauder това, че палитрите и продуктите им въобще, нямат кадифени паучове. За 156 лв. очаквам пълен лукс в предлагането на продукта и кадифеният калъф е част от него.

Опаковката и кутията са решени в черно със злато и са стилни за моя вкус. Свързвам Виктория точно с черно и друг цвят не би ми се понравил толкова.

dsc04193

dsc04194

Сенките са 6 на брой и всичките са блестящи. На мен лично това не ми допада, защото харесвам в грима ми да има матови цветове и така се налага да вадя идруга палитра за довършване на грима, което не обичам да правя по принцип. Искам всичко в едно. Бързо, лесно, удобно и спестяващо ценно време.

Консистенцията на сенките е мека, кадифена, луксозна и няма никакво разпрашване, което е супер, защото не харесвам сенки и опаковки, които се налага да почиствам след използване, за лицето си и под очите да не говорим. Винаги първо правя основата на лицето си и тогава нанасям сенки, и не обичам ронене и прашинки никакви.

Сенките се блендират лесно, аз използвам винаги 217 Мас за тази цел. Нямам представа как се държат без база за очи, защото винаги ползвам такава. Имам мазен клепач и без база, нищо не се задържа над 5-6 часа, а аз държа на абсолютно целодневен грим на очите без поправки.

dsc04195

dsc04196

  • Fired Saphir е синият цвят, който е страхотен за моя вкус.
  • Blonde Cumin е бежово – кафяво, което е добро и ползвам за ъгъла на клепача и за блендиране.
  • Metal Safron е капучинено – кафяв цвят със златисти отенъци, който може да се носи като монохром грим и аз много го харесвам.
  • Burned Sage е зелен, страхотен цвят, който нося на целия клепач. Перфектно зелено за нюанса на очите и тена на кожата ми.
  • Gray Amber е много тъмно сив цвят, който лично на мен не ми допада и не ми върши много работа, освен за леко опушване над зеления или синия цвят в сгъвката на окото. самостоятелно на клепача не бих го носила, още повече че е полу-прозрачен и никакво напластяване не докарва цвета, които виждам в кутийката.
  • Black Nutmeg е шоколадово – кафяво, дори може да се нарече бургунди – кафяво, което е просто отлично като качество. Цвета има разлика в нанасянето със суха или мокра четка. Ще го нося и в двата варианта. Много мой цвят и най-любимия ми в тази палитра. Отново подходящ за моно грим, какъвто става ясно аз много харесвам и нося. Само леко просветляване с матов, светъл цвят в ъгъла на окото, малко блестящ хайлатър или дори сянката от тази палитра Blonde Cumin, спирала и съм готова за 5 минути за излизане.

dsc04197

dsc04198

Сенките са нанесени с пръст на един пласт и без база.

dsc04199

Доволна съм от покупката на палитрата и въпреки, че имам много такива цветове в колекцията си от сенки за очи, ще си нося и тези с кеф. Опаковка, кутия, качество на сенките всичко е отлично за моя вкус и палитрата ме радва силно. А тя е направена за да радва!

dsc04200

 

dsc04201

 

Фотограф Васил Иванов