IMG_6465

Точно преди две години посрещнахме Twilly d’Hermès Hermès, един парфюм, с който парфюмеристът Christine Nagel се обърна към младите последователи на марката, които носят иконичните шалове ленти на Hermès навсякъде, където им хрумне и разбиват стереотипите.

Днес посрещаме нов парфюм от линията, който е напълно различен от предшественика си. Отново са използвани само три нотки, но те са други и имат друго внушение.

Вече създаденият нов ритъм на свободолюбивите, смели, дръзки, импулсивни и закачливи момичета, налага появата на друг подходящ парфюм. Той е по-спокоен, по-уравновесен, по-елегантен и по-пиперлив. Точно каквито стават и момичетата Hermès. Те са все по-дръзки, по-открити и със своите шалове ленти по ръцете и чантите, завладяват бързо и сигурно света. Градски момичета, които обичат красотат, ценят качеството и лукса, но и могат сериозно да работят за него. Те умеят да почиват, да се радват, да са обаятелни и същевременно сериозни, когато трябва.

Ексклузивният парфюмерист на Hermès отново избира три вълшебни съставки, които да опишат прекрасно младостта, но съчетана с целеустременост.

Розов пипер, роза и пачули.

IMG_6412

IMG_E6450

IMG_6480

Очаквах с нетърпение този аромат и се надявах той да е толкова прелестен, жизнен и весел, колкото и предишният. Него го обожавам и исках нещо различно, интересно, но в същия дух.

Получих го!

Преди два дни имах удоволствието да бъда поканена на представянето на новия Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum Hermès в елегантно заведение в София. Още с влизането разбрах, че ме очаква приказна нощ. Имаше коктейли със съставки, които отвеждат директно към съставките на парфюма. Три коктейла за трите съставки. Коренно различни, но всичките супер интересни. Тъй като аз съм ексцентрик бързо избрах коктейла, който отвежда към нотката пачули.  Усещаше се наистина превъзходно.

С нетърпение очаквах да усетя миризмата на новото Twilly d’Hermès Eau Poivrée и се вълнувах. Предната нощ не бях спала, за да го очаквам. Подадоха ми блотер и притаих дъх.

Да, Christine Nagel прави парфюмите точно като за мен и задоволява всичките ми желания. Обожавам я! За мен този творец е ненадминат майстор парфюмер и обогатява със стил голямата колекция от парфюми на световно известната марка Hermès. Парфюми желани от много хора и носещи ненадмината елегантност и стил.

IMG_6588

IMG_6573

IMG_6585

Twilly d’Hermès Eau Poivrée е пиперлив аромат с червена роза и пачули. Съставките са смесени отлично и са в хармония. Спокоен, по-делови и супер подходящ за всякакви поводи парфюм. Вписва се отлично в работна среда и носи усещане точно за стил. Много е хубав. Не е тежък, нито има някаква сладост. Излъчва добре и притежава отлична трайност на кожата ми. Не е обаче и лек парфюм и се усеща отлично от околните. Позволява да се прекали с пръсканията и не досажда.

Пиперът се усеща много хубаво и отвежда, точно както коктейл към пачулената роза, която е червена, не е млада и росна, но не и е мазна, нито сладка, локумена или гурме.

Правилната роза за млад енергичен човек. За да бъде напръскана на лентите Twilly и вятърът да я носи по градските улици. Пачули създава мистерия и прави картината по-тъмна и драматична. На розите им отива драма и Christine Nagel много добре знае това и как точно да я направи.

Парфюмът може да се носи и като вечерен, като хладната вечер го прави по-тръпчив. Аз лично го харесвам страшно в тази част на денонощието, мъжът ми също. Тогава не мога буквално да му се надишам. Пристрастяване.

Флаконът е по-ярък, по-наситен и по-топъл. Невероятно красивото бомбе и лентата шал присъстват и тук. За мен те са невероятни и обожавам този флакон. Надявам се марката да направи още много напълно различни трикомпонентни парфюми в точно същия вид, само с леки промени по визията.

IMG_6550

IMG_6516

Съставките на Twilly d’Hermès Eau Poivrée, както и на Twilly d’Hermès са заедно, но всяка силно разпознаваема и в това е очарованието на парфюма. Подходящ е за носене от всякакви възрасти, по всяко време и във всеки сезон. Не тежи, не претърпява големи промени на различните кожи и е майсторски направен. Класата му личи, също като на супер жизнерадостния Twilly d’Hermès. Двата са произведения на парфюмерийното изкуство, лесни са за носене и всеки е интересен сам по себе си. Аз не мога да отлича засега абсолютен любимец, харесвам ги различно. Не е нужно да се сравняват, да се противопостяват и състезават, всеки е красив и забавен. Заедно двата парфюма свързват момичета Hermès и те носят любимите си аромати със самочувствие и блясък в очите. Свежи, игриви, румени и завладяващи света като вихрушка.

Twilly d’Hermès Eau Poivrée ще се хареса на дръзките, с чувство за хумор и самоирония дами, които имат по-пиперлив език и не се страхуват да са открити. Те обичат пипер и пачули и мислят, че да си лошо момиче е необходимо по-често от колкото обществото позволява. Имат подчертан собствен стил и са разпознаваеми, вк. и по аромата. Той може да стане дори подпис, защото подсилва по един добър начин това смело излъчване.

Ще попитате има ли много пипер?! Да, има розов, леко кисел и се усеща до базата през цялото време. Christine Nagel владее пипера, все пак тя е създател на парфюма Madness Chopard, който е един от най-пиперените, който някога съм пробвала.

Розата е подобна на розата в Galop d’Hermes Hermès, който също е нейно произведение. Розовите парфюми са символ на вечна класика и елегантност, а този не е само розов. Той е прекрасно съчетание на три много използвани съставки в парфюмерията, които тук се отличават със спокойствие и дълбочина. Интересно е как се усещат самостоятелно, но и преливат като покриват следващата нотка и я правят различна, интересна.

Хубав парфюм за динамични, дръзки хора!

Пробвайте го и споделете мнението си за него в социалните ми мрежи. От днес 26.08. 2019 г. можете да го намерите ексклузивно в Douglas & BeautyZone.

UKSX2177

OTIX3891

BWTT7192

IMG_6368

*pr sample

Review 0
7.9 densi
Потребители 9 (1 Гласувай)
Сила на аромата6.5
Времетраене на аромата7.5
Послемирис7.5
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка