IMG_1132

Здравейте,

днес ще ви представя Too Faced Chocolate Gold Palette.  Палитрата е с какао на прах и чисто злато. Има характерния аромат на шоколад,  както и предшественичките и. Обожавам тази миризма, която се усеща силно веднага щом се отвори кутията.

Палитрата е като шоколадов блок, потопен в разтопено злато от едната страна. Остават страшно много пръсти по златото, но това е очаквано. Има хубава кутия в същата стилистика и много добро отваряне.

Голямо предимство е огромното огледало, което заема цялата горна страна на палитрата. Много е хубаво и удобно. Няма четки и апликатори, кето за мен е плюс, защото никак не ги харесвам и никога не ги използвам.

Палитрата има 16 цвята сенки като две от сенките са големи по 1.8 гр., а останалите са по 0.8 гр. Дванадесет от цветовете са метализирани, а четири са матови, което на мен лично страшно ми допада. Въпреки, че съм буквало пощуряла по метализирани сенки и червила, не желая палитра съставена само от супер блестящи цветове. Матовите продукти са винаги плюс за мен, защото задължително използвам поне по два на грим.

DSC07485

Клип на Chocolate Gold

DSC07497

DSC07498

В Too Faced Chocolate Gold Palette има няколко по-смели цвята като Maney Bag- тъмно изумрудено зелено /невероятен цвят е/ и New Money – ярко розово, но повечето цветове са метализирани злато, бронз и кафяво. Златото е наистина златно тук. Наситено, блестящо, ярко и прекрасно.

Качеството на сенките е страхотно. Силно пигментирани, меки, непрашливи и нанасящи се като масло. Кадифе са. Лесно се наслагват и блендират. Ако се използват с мокра четка, цветът е наистина много наситен и силно метализиран, иначе в палитрата за мен изглеждат доста по- блестящи металици, отколкото сложени на клепача. Аз обичам страшно пигментирани сенки и ярък метал, затова понякога нанасям в средата на клепача с доста влажна четка и много ми харесва резултата.

Тази палитра е малко по- ексцентрична и не е за всеки, но почитателите на силен грим ще останат очаровани, сигурна съм. Цветовете не са невиждани, но са подбрани добре за цялостен грим и лично на мен не ми липсва цвят за преливки. Не обичам да вадя по много палитри и единични сенки за един грим и се радвам, когато има всичко необходимо ми, в една. Може да се прави и дневен по-лек грим, и вечерен, много тежък и блестящ. Пробвах матовите цветове в сгъвката с много зелено на подвижния клепач и е „уау“ за тъмните части от денонощието. За празници и тежки вечерни събития е наистина страхотна.

IMG_1132

IMG_1158

 

IMG_1137

Ако сте фенове на тези цветове не се колебайте да пробвате, защото палитрата е много добра. Зашеметяваща опаковка, екстраваганти цветове плюс матови и една превъзходна формула на сенките. Дори матовите нюанси са добре пигментирани и почти не се прашат. Всички сенки издържат с база отдолу, защото имам много мазен клепач, над 8-10 часа.

Почитателите на матови гримове могат да се насочат към JUST PEACHY MATTES палитрата, за която ще прочетете тук още тези дни, но ако сте смели, екстравагантни и фенове на блестящите метализирани сенки, то Too Faced Chocolate Gold Palette е вашата политра може би. Страхотно качество, феноменална опаковка и избор на цветове! Браво Too Faced! С нетърпение очаквам новите ви неща.

IMG_1122

 

IMG_2758

IMG_2759

 

IMG_2761

IMG_2725

IMG_2727

IMG_2734

IMG_2741

IMG_2743

IMG_2754

DSC07507

Палитрата ми е предоставена от Sephora, но мнението си е лично мое.