IMG_0253

The Move Mercedes-Benz е най-новият парфюм на световния гигант Mercedes-Benz. Наскоро той беше представен пред блогъри и журналисти в представителството на марката в София, където имахме възможността да се насладим не само на уханието, но и на представените в салона автомобили.

Аз съм голям почитател на Mercedes-Benz и шофирам точно такъв автомобил, който много обичам. Парфюмите бях пробвала, но нямах такъв в колекцията си и вълнението за това представяне, беше наистина неописуемо. За огромна радост то оправда и надмина многократно очакванията ми, като ме зареди с емоции, като все още преживявам случилото се. Беше разкош!

Сами можете да видите прекрасните автомобили, в които се снимахме, а за да усетите аромата на The Move Mercedes-Benz ще трябва да отидете до Douglas & Beauty Zone. Направете го бързо, яхнете вълната!

IMG_0258

IMG_0225

IMG_0254

The Move Mercedes-Benz е аромат за свободни, обичащи живота и високите скорости мъже. Без възраст, те оставят свежа следа след себе си, която се разсейва като бензинови пари. Бързи, силни и целеустремени, те докосват волана на мощния си звяр, а с другата ръка напръскват бързо любимия парфюм и са готови за нови приключения. Защо бързо?

The Move няма капачка, а флаконът е цяла композиция в лазурно синьо. Морски е и парфюмът, но не само акватичен, а цитрусов и с фина сладост от тонка и кардамон, противопоставени на сол. Адски свеж и много летен. Уж познат, но силно завладяващ.

Признавам си, че винаги ще ми е от любимите мъжки, летни аромати, защото ще го свързвам с уникалните Мерцедеси, на които имах възможността да се порадвам от много близо.

S-Class Coupe в син и черен металик и син матов AMG ми отвяха главата и ме накараха да мечтая за тях.

IMG_0271

IMG_0101

IMG_0170

IMG_0158

IMG_0199

The Move Mercedes-Benz е парфюм за мъжкари и страшно ще се хареса на повечето хора, защото не е сложен, не е претенциозен, но се отличава с класата на Mercedes-Benz.

Започваме с нотките, които са любими на всички за горещо време, ваканции и пътувания:

грейпфрут, тонка, кардамон, абълков цвят, сол, морски нотки, гераниум и ела.

Свежестта наелектризира въздуха и буквално се просмуква в топлината, за да я накара да отстъпи и освободи място. Чува ли ли сте за парфюми, с които можеш да дишаш, буквално да поемеш глътка въздух лятото?

The Move Mercedes-Benz е точно такъв!

Представете си го! Син, солен и свеж, но не остър и много енергизиращ. Взрив е с първите пръски, буквално дишаш и не можеш да повярваш на късмета, че синият флакон е вече в ръцете ти, като допълнение към синия металик.

Много траен, силно излъчващ и с добър интензитет, но такъв парфюм заслужава да се носи и подновява, само за да изпиташ хладнината в началните нотки. А и за да видиш жадните погледи на красивите момичета, мечтаещи за ….Вас!

Перфектен дневен аромат, с който можеш освен любимия автомобил, да яхнеш и вълната със сърфа, да полетиш с кайт или просто да се насладиш на един леден коктейл край брега на морето. С който покоряваш и оставяш солени следи. С който се чувстваш винаги на място и в свои води.

#Befree

The Move Mercedes-Benz – синьото на небето и соленото на морето, благоуханието на добре направения аромат и следата от хубав мъж. Мъж дързък и самоуверен, но незагубил момчешкото в себе си. Обичащ страстно играчките и игричките, но вече за големи момчета.

Тук е мястото специално да благодаря за поканата и отличното представяне на The Move Mercedes-Benz, както и за самия парфюм, който виждате на снимките.

IMG_0200

IMG_0220

IMG_0282

IMG_0312

IMG_0319

*PR sample

 

Review 0
6.5 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата6.5
Послемирис6.5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка