IMG_8252

Здравейте,

на 5 април бяха лансирани новите бронзиращи пудри

SUN STALK’R FENTY BEAUTY by RIHANNA.

Купих си на същия ден SUN STALK’R SHADY BIZ от Sephora и веднага започнах да го използвам. Продуктът се предлага в 8 различни цвята  с имена Inda Sun, Shady Biz, Private Island, I$land Ting, Bajan Gya, Caramel Cutie, Coco Naughty and Mocha Mami, като те покриват всички тонове на кожата. Има неутрални и топли отенъци. Придават незабавен ефект на кожа“целуната от слънцето“.

Идва в картонена кутия, в шарките познати вече от марката и е 6.23 грама. Опаковката е седмоъгълна, лъскава в розово злато, която оставя много пръсти и се цапа. Направена е от пласмаса и се отваря и затваря добре. Вътре има хубаво огледало.

Текстурата е изключително гладка и кадифена. Много финно смлян бронзър, който въобще не се праши. Нанасям го са различни четки и никога не съм имала проблеми с поставянето. Не се налага да духвам прашинки, което много ме радва, защото не искам бронзови следи. Няма аромат. Повърхността не е мека и не оставя следи, нито се надрасква лесно от по-големи груби четки. Не обаче и твърда, която да не позволява вземане на достататъчно пигмент с едно нанасяне.

IMG_8263

IMG_8296

SHADY BIZ е вторият най-светъл цвят с топъл отенък. Аз съм с бяла кожа и винаги търся светли бронзанти. В Sephora Paradise се предлагат само 5 от 8-те нюанса, в Sephora The Mall всичките.

Използвам го над тониращ продукт или фон дьо тен, нанесен върху скулите и на тройка от двете страни на лицето, за затопляне на тена. Никога не ми е ставал на петна. Пробвах първоначално да го използвам като контур, но точно този цвят е светъл.

Бронзърът е пигментиран, но не и с „уау“пигмент, който да те накара веднага да прекалиш. Не харесвам прекалено бронзирани и контурирани лица и съм очарована от точната дозация на пигмент тук. Не оранжевее, но и не е сив или пепелив. Има трайност, докато не го сваля и това е чудесно.

Напълно матов, не тежи и се комбинира добре с другите ми грим продукти, който използвам всеки ден. Може да се постави руж, а ако се повтори това не е необходимо и ме улеснява в сутрешното бързане. Чудесен е за ползване при подчертаване на сгъвката на клепача с блендинг четка. Гледах клип на марката в официалния им сайт и няколко пъти правя цялостен грим на лицето само с него. Може да се вземе и по-тъмен тон за контур, но аз си имам и ползвам други.

Естествен здрав вид на кожата, постигнат лесно и бързо. Много съм доволна и ще го ползвам често лятото, когато намалявам грима много.

Вие пробвахте ли вече? Напишете ми коментари тук или в социалните мрежи.

IMG_8349

IMG_8329

IMG_8260