IMG_8529

Здравейте,

днес ще ви представя абсолютният бестселър на световно известната марка SMASHBOX, базата им за лице Photo Finish Foundation Primer. Един продукт, за който се носят легенди и аз отдавна исках да пробвам дали ще пасне на моята кожа и вкус.

Photo Finish Foundation Primer е oil free не запушва пори, което за мен е задължително условие, защото съм със смесена, дори мазна кожа и ползвам само такива продукти. Нямам нужда от черни точки и пъпки. Не използвам всеки ден фон дьо тен и съответно база, но когато ми се налага искам да съм сигурна в постигнатите резултати. Друго основно изсикване за мен е да има матиращ ефект, защото лъсвам бързо в т-зоната, дори и с матиращи фон дьо тени и много се дразня на нематирано чело. Не искам да използвам високо покривни продукти, защото нямам нужда, а и ме дразни видимостта им, и се опитвам да контролирам лъщенето с допълнителни продукти и трикове.

Този праймър на Smаshbox матира отлично и е толкова лек, че не го усещам въобще на лицето си.

IMG_8490

IMG_8439

IMG_8549

Първият път, когато го пробвах страшно се изненадах, защото очаквах по- гъста гелообразна консистенция, а тя излезе почти водна. В този момент бях скептична, защото не съм ползвала такава водниста база за под фон дьо тена.

Нанесох грахово зърно и то покри отлично цялото лице. Попива наистина много бързо и матира отлично. Нямам някакви големи проблеми с пори, но запълва успешно тези по носа и бузите, които не харесвам.

Съчетава се отлично с всякакви продукти отгоре и прави нанасянето по-лесно и гладко. Нанасям Photo Finish Foundation Prime с ръце, защото ми е най-лесно, бързо и удобно и после избраната основа, фон дьо тен или ББ, СС крем с Beauty Blender original или четката на Nyx 03.

Това е продукт, който не знаете колко точно е страхотен, докато не започнете да го използвате. Наистина отлична силиконова база. Изглажда и блърва кожата чудесно.

IMG_8563

IMG_8484

 

IMG_8463

Photo Finish Foundation Primer е в мека пластмасова туба в 30 мл. количество. Икономичен е и има срок на годност 24 месеца след отваряне. Не усещам някаква изразена миризма при ползване. Не цапа и не лепне. Капачката се завинтва добре и няма как да се отвори в чанта примерно.

Не изсушава кожата ми и въобще не го усещам на лицето, нито прави основата да се свлича или разваля. Удължава леко времето за лъсване /при мен това винаги се случва/ и кара гримът да изглежда добре. Стои копринено някак. Много съм доволна и го използвам с радост.

Има много версии Photo Finish Primer и аз съм заинтригувна от проби на зелената база, подходяща за зачервявания по кожата.

Продуктите на Smаshbox се предлагат засега ексклузивно в Douglas Paradise mall, а скоро ще ги има и в други магазини от веригата.

IMG_8470

IMG_8572

IMG_8573

IMG_8577

IMG_8578

Продуктът ми е даден от представители на бранда, но мнението си е лично мое.