IMG_8074

Здравейте,

Signature Montblanc е нов парфюм и е много интересен. Вдъхновен от силни жени, решили да бъдат автори на своя живот и желаещи парфюм отразяващ изключително зебележителния им характер. Signature преплита чувствеността на обгръщаща ванилия с контрастиращата „чиста“ фасета на мускус, като създава пристрастяващ, шик, възхитително женствен воал.

С отварянето на изящния бял флакон, който отдава почит на иконичната мастилница, част от наследството на Montblanc разбрах, че съм попаднала на поредно съкровище от марката. След неустомият мъжки Explorer Montblanc, който разби много дамски сърца и направи щастливи много господа, Signature е тук, за да пише своите истории.

Парфюмът е бял, женствен, мек, но със силен характер. Излъчва съвършена женственост, бленда от чистота и тайнственост, от разкрития и тайни. Силно пристрастяващ, хубав и омаен. Всичките ми колеги го харесаха силно и дълго се коментираше. Елегантен, мускусно-сладък със свеж отенък.

IMG_8061

IMG_8110

IMG_8112

Пирамидата на Signature се състои от:

връхни нотки- клементина, божур

средни нотки- ванилия, магнолия, илан-иланг

базови нотки- бял мускус, амбър, бензоин

Парфюмът се отваря силно мускусно, гъст е като мъгла, като памук и усещате още веднага силната му женственост. Ляга върху кожата и се настанява там удобно за много дълго време. След около половин час идва сладка екзотична ванилия, която в съчетание с муска създава уникално усещане. Мускът не е скърцащ, целофанен, както го нарича моята мила приятелка парфюмиста Ковачева, а е мек и по- ефирен. Магнолията и другите цветя се усещат много добре вплетени в тази мускусно- ванилова приказка, която нито за миг не губи топлината и сладостта си. Страшно добре стои Signature Montblanc. Забелязва се, има шлейф, но не много голям, просто е като воал около тялото.

Signature не е лек, нито прозрачен, има характер, точно както и жената, която го носи. Тя обича предизвикателствата и потапяйки перото в своята мастилница, пише всеки ден историята и рисува щрихите на живота си. А той е труден, многолик и често изненадващ, поради което е нужна стабилна опора от всякъде, където е възможно. Ароматът на Montblanc дава сили и самочувствие и остава цял ден, без да се налага да се подновява или да се чудите дали е с вас. Няма нужда от одобрение на околните, нито от множество комплименти, с него всичко е ясно, точно и сами знаете, че сте в играта на безкомпромисното себеизразяване.

Парфюмът се усеща вкусен поради топлотата на ванилията с бензоин, но не е гурме. Цветята и муска не позволяват на ванилията да се изрази в ядлива посока и да ви превърне в ходещ сладкиш. Силните дами с твърдо мнение и позиции, не са десерти, а всичко започва от тях.

IMG_8128

IMG_8130

IMG_8135

Флаконът матово бял, е разкошен и много масивен. Има красива капачка и златни детайли вдъхновени от Meisterstüc писалката, иконична за марката. Той е страшно подходящ за снимки, защото се комбинира отлично с всичко и е силно фотогеничен. Много ме радва и ще присъства често в снимките ми.

Рекламното лице е известната писателка Диан Дюкре, а рекламата е снимана в Cafe de Flore в Париж, където се събират известни писатели. Това място е мястото за литературни срещи, философски дебати и художествени мечти. Много добре направена и различна от обичайното реклама, а бялата писалката със златни детайли, с която пише Диан в клипа е направо уникална. Много я искам, няма такава елегантност.

Signature Montblanc е различен от останалите парфюми и за мен е много подходящ за подарък, вк. и в комбинация с мъжкия Explorer, който както разбрахте също е впечатляващ и ми е много на сърце. За почитателките на муск и лека ванилия е задължителен. Абсолютно сигурна съм, че ще им хареса и ще се потопят изцяло в очарователната му пухкавост и белота.

Парфюмът не мирише на чисто, нито е перилно сапунен. Няма пране, нито памук нагрят от слънце. Съвсем различен е и това го прави толкова красив. Сладък, топъл и гъст. За мен е силно сексапилен, защото смятам комбинацията от муск, цветя и ванилия за секси и силно женствена. Във времена на тотален унисекс при парфюмите и носене на всички нотки вк. и много грубите и силни и от двата пола,  добре смесените чисто дамски нотки ми правят много силно впечатление и ги предпочитам напоследък. Наносила съм се на удове, дървесини и изгорял бакелит през зимата и ми се иска да ухая на жена, на цветя, на сладка мускусна свежест и на светлина. Радвам се, че Signature Montblanc е всичко това и ми дава необходимата красота.

Пробвайте го, моля и ми споделете мнението си в социалните мрежи.

IMG_8140

IMG_8147

IMG_8152

*PR sample