DSC06040

Много харесвам бронзъри и ползвам всеки ден целогодишно, без най-студените три месеца от годината. От първи Март до края на Ноември месец, нанасям леко под формата на числото три с меха пухкава четка, обикновено на Marc Jacobs или Мас Zac Posen, от двете страни на лицето. По този начин си осигурявам кожа с така наречения ефект „целуната от слънцето“, който много харесвам. Аз съм с много бяла кожа и никога не се пека под слънцето и не се излагам на  директна топлина. Нося шапки и на плажове стоя под чадър. Не ходя на солариум и не ползвам автобронзанти. Не харесвам тъмен тен и се пазя силно от придобиване на такъв, а така също от придобиване на петна и несъвършенства по кожата.

Бронзърите грим са единствените ми помощници за затопляне на тена. Не контурирам никога цялото лице и съм абсолютно верен фен на „тройката“ бронзиране. За тази цел имам и продължавам да придобивам и колекционирам огромен брой бронзиращи пудри.

Днес ще ви покажа моята колекция от Sun Disk Sephora. Имам и силно ценя всичките излизали досега и няма да престана да ги колекционирам скоро, защото са ми любими.

DSC06050

DSC06041

Всичко започна преди 4 години, когато Sephora пуснаха Sol De Rio Poudre Bronzante и аз се влюбих в нея от пръв поглед. И до ден днешен това е най-използваният ми бронзант от около 30 налични броя. Тук съм ви показвала лимитираните летни пудри на Guerlain в колекцията ми.

Няма такъв уникален цвят за моят тен като Sol De Rio. Не обичам оранжевеещи продукти за лице и този покрива всичките ми изисквания за качество, цвят, чистота, аромат, състояние след ползване, нанасяне, трайност, блендиране и съчетаване с други продукти за лице, като тониращи кремове, пудри, руж, хайлайтъри и любими Метеорити. Огромен е като количество /наричам го галено чинията/ и първенец по качество. Много да ви го хваля до утре, но предполагам няма смисъл, защото знам, че е любимец на страшно много дами изкушени от декоративна козметика.

Ползвам го много и вижте не е мръднал, което от своя страна силно ме радва, защото аз не желая никога да оставам без този продукт и дори и да не го ползвам след време, защото ще остарее разбира се, искам да е в колекцията ми и ще го запазя като спомен за една голяма любов. Големите любови трябва да се почитат и да им се отдава нужното внимание.

Sol De Rio ти оставаш завинаги в моето сърце!

DSC06045

Пудрата с цветята е тазгодишната лимитка и съчетава в себе си три цвята, които могат да се използват поотделно или заедно за различни визии. Трицветни са и пудрите от миналите две лета, но техните отделни цветове по-трудно или въобще не могат да се използват самостоятелно и на мен лично ми харесват нанесени леко с много голяма, мека четка.

Виждате, че не ги използвам много, защото ги колекционирам и не желая да развалям красотата им. Понякога ме питат защо не ползвам някои от продуктите си често, а други въобще никога не са докосвани и няма и да бъдат вероятно. Защото съм колекционер и така ми харесва да имам продукти, на които да се радвам, без непременно те да ми трябват или да ги използвам когато и да било. Просто обичам красотата им и да и се наслаждавам. Странност е, но кой няма странности?!

Бронзиращите пудри на Сефора излизат по една лимитирана, всяко лято и са в количество от 25 до 30 гр., винаги в една и съща огромна черна кутия с различни принтове отгоре и голямо огледало вътре. Нямат пухче, нито гъбка за нанасяне и мисля, че няма нужда от такова. Тези пудри нямат изхабяване гарантирам ви.

Вие харесвате ли ги и коя е вашата любима бронзираща пудра от четирите лимитки?!

DSC06042

DSC06043

DSC06044

DSC06051

DSC06050

Пудрите са ми предоставяни от Sephora Bulgaria, но мнението си е лично мое.