BVXE3139

Здравейте,

наскоро SEPHORA пуснаха нови червила ROUGE LACQUER, които обещават максимален комфорт и силeн блясък, в много цветове.

Топяща се нежна текстура с масло от шии и манго, известни с подхранващата си способност, обвива устните в екстремен блясък и осигурява дълготраен комфорт, като овлажнява устните и ги прави сочни.

Край на матираните, супер изсушени след зимата устни и добре дошли на яркостта и блясъка.

IMG_7319

IMG_7263

SEPHORA ROUGE LACQUER са много меки и кремообразни червила. Пълен комфорт на устните. Дават наистина овлажняване и са в прекрасни цветове. Най-много ми харесват кораловите и червените, въпреки, че от дълъг период не съм на червена вълна. Тези обаче са наистина силно изкушаващи.

Пигмента е различен при различните цветове, като не е много добър и няма как с едно нанасяне да получите пълно покритие. Предполагам обаче, че никой не очаква това от червила с лак ефект. Ако желаете пълна покривност може да използвате отдолу молив за устни, но аз не го правя и ефекта на силен блясък и мека, лека, но не и балсамова тесктура ме привлича силно.

Наистина съм изморена от силните матови, пресушени устни и инста грима със силно подчертаване на всичко, поради което приветствам силния блясък с две ръце и силни целувки.

Червилата имат ниска трайност, предвид силно кремообразната си текстура и се трансферират върху всичко. Ако не ядете и не пиете постепенно се изтриват, но е равномерно и върху устните остава лек цвят, което на мен ми допада и не подновявам, особено силните цветове като любимия ми оранжев корал L13. Нюдовете трябва да се подновяват, без ядене и пиене, на около 2-3 часа и то ако не ядете червилата си и не облизвате устните си.

IMG_7288

Заради много меката текстура на червилата, те са неикономични и вървят бързо. Това за мен е перфектно, защото  получих като подарък от Сефора България 20 броя, отделих за игра в Instagram,  за подаръци на близки и нямам търпение да пробвам тези, които оставих за мен. Откакто ги имам, използвам 3 постоянно и много ми харесва ефекта им. Ще го правя цяло лято. Има летни, свежи цветове, които просто искрят.

Гилзата е лека, пластмасова и съдържа 3 гр. продукт. Затваря се отлично и показва цвета от горната страна. По повърхността и остават много пръсти.

В заключение мога да кажа, че ако искате хидратирани, меки, влажни, секси устни и голям комфорт, то може да пробвате червилата на Sephora и съм сигурна, че ще ви допаднат. Ако сте фенове на мат устните подминете спокойно.

Можете пък да сте късметлии и да спечелите три червила от играта ми в Instagram. Последвайте ме на aroma_garden_by_densi. Успех!

IMG_7230

IMG_7503

IMG_E7478

*Pr пратка