IMG_1622

Scarlet Poppy Intense Jo Malone London е изискан, мек, топъл и дълбок парфюм. Вдъхнови ме още като излезе и някак дълго се разминавахме, а сега съжалявам за пропуснатите мигове заедно.

Невероятният червен флакон крие в себе си най-красивият, женствен аромат на любимата марка Jo Malone London. Знаете, че следя новите им предложения и много нося техни парфюми, защото са естествени, красиви, женствени и природни, а с това много малко къщи могат вече да се похвалят.  Във времена на забранени съставки, изкуствени заместители и сложни химически съединения, естествено звучащите аромати са щастие за мен.

Аз харесвам и нося много и Poppy & Barley Jo Malone London, на който съм писала ревю тук.

Аленият мак е събрал в себе си всичките ми любими съставки и е изискан и елегантен, което го прави подходящ за всеки повод и сезон. Стои уникално добре на кожата и за мен е парфюм идеален за подаръци и дори покупка насляпо.

От маковете в златните полета на Англия до дивите степи на Азия, дом на големия червен мак, този пленителен аромат е вдъхновен от екстравагантния цъфтеж на цветето и е усилен от кадифен ирис. Ечемик и зърна тонка добавят двойна доза на декадентска сладост, а сочна смокиня ни привлича в този разкошен и всеобхватен аромат.

IMG_1738

IMG_E1752

IMG_E1746

Парфюмът съдържа нотките – амбрет, мак, смокиня, orris, тонка, хелиотроп, ванилия и ечемик.

Съчетанието им е небесно. Нищо не изпъква, не е в повече, не крещи, не досажда и не изпъква. В началото започва млечно сладко пудрено с ванилия, хелиотроп и сладки смокини. С развитието се усеща много силно нотката на ечемик, която при мен е топла, хлебна и супер успокояваща ме. Като дъх на препечена коричка от топъл хляб, сгряващ гладна душа.  И отстрани пълна купа с много зрели, лепнещи от сладост смокини и чаша мляко с ванилия и тонка. Но не, Scarlet Poppy Intense не е гурме парфюм, а е пудрено флорален и изящен.

Рее се във въздуха и има средно излъчване и по-добра трайност от доста други парфюми на Malone. Усещам го над 7-8 часа, а има ли вятър се разкрива повече от прекрасно. За мен този парфюм е символ на красива, млада жена в своите 30, която има отлично здраве, розови скули и блестяща жизнена коса. Обичаща храната и цветята, тя умее да си доставя радост, без да чака благоволение. С меки извивки и никога много гладна от изнуряващи диети, с висок смях и ясен поглед, тя излъчва здраве, щастие и тотална женственост. Обичай и ще бъдеш обичан! Живей сега и се грижи за себе си и здравето си!

Червеният флакон е символ на страст, топлина и красота и за мен е най-притегателен от всички предложения на марката. Когато погледна прекрасно подредения кът на Jo Malone London Delirium Exclusive, Scarlet Poppy Intense ме кара да протегна ръка и да го докосна, да отворя заоблената капачка и да вдъхна силно от мекия сок вътре. Пристрастена съм към този парфюм.

IMG_E1683

IMG_1668

IMG_1674

Голямо предимство е това, че може да се носи всеки ден и нощ във всеки сезон и стои леко различно. В големите горещини изкарваше при мен повече сладост и повече ванилия, а сега когато ранна есен дойде преждевременно го усещам по- силно смокиново – хелиотропен.

Носех го на късната си морска ваканция и го пръсках всеки ден, като женственият му аромат ме изпълваше с красота и радост. Ще го нося постоянно и сега когато започва работния сезон за мен, с много работа, нови ангажименти, планове и мечти. През зимата се надявам да ми напомня мириса на морето и божествената храна в любимия морски ресторант, а пролетта…плътността му леко ще ме поведе през март към април и активното използване на Poppy & Barley Jo Malone London. Това са два различни парфюма и все пак имат общи нотки и понякога звучене.

Чувствен е Scarlet Poppy Intense. И спокоен. Като нея, като теб, като мен.

Можете да го намерите тук в онлайн сайта на Delirium Exclusive и бутиците на Delirium Exclusive, а сега има и намаление от -15% с промокод WEEKEND15.

IMG_E1716

IMG_1722

*Gift