IMG_6651

Santal Blanc Van Cleef & Arpels е нежна лятна въздишка, копринен воал реещ се във въздуха, лека целувка и нежно милване.

Санталово дърво, смокини, виолетка, муск, цитрус и зърна тонка са нежната мелодия на този наистина бял аромат. Фин като перо понесено от свежия полъх на вятъра.

Млечен, чувствен, смокинов, дървесен и прекрасен, този парфюм е новото попълнение в уникалната колекция Collection Extraordinaire Van Cleef & Arpels. Колекция достойна за обожание и дарила ни с произведения на парфюмното изкуство.

Имам и нося няколко парфюма от колекцията и те ме правят щастлива, затова с нетърпение очаквам всяко ново предложение. В средата на лятото неусетно се привързах силно към Santal Blanc Van Cleef & Arpels и той беше част от мен почти всеки ден.

За първи път в колекцията виждаме бял парфюм. Тежък, прелестен, много луксозен изчистен фалкон в снежно бяло. Разкош! Стои съвършено сред черните и прозрачните флакони от Collection Extraordinaire.

Създаден от Мишел Алмерак, той изключително добре пресъздава именно белия цвят. Чувствен, лек, ефирен.

IMG_6678

IMG_6718

Силно млечен сантал, кремообразен и топъл, придружен от млечна прекрасна смокиня и муск. Свеж, но не зелен парфюм. Носи се отлично в горещини, влага и по-умерен климат. Никога не тежи, не се впива, не дразни, не досажда. Любимите ми зърна тонка прибавят една много фина нотка на млечни пресни бадеми, която опиянява.

Подходящ за абсолютно всякакви ситуации, моменти и летни спомени. Морският въздух го обожава и го кара да трепти със своята мекота и изящност. Бяла прелест!

Унисекс парфюм, който може да се носи и от двата пола и няма ясно определена страна. Стои отлично, и има отлична трайност. Не излъчва много силно, но в това е очарованието му. Да тръгнеш по млечно бялата следа, за да видиш откъде точно идва тя.

Мускът не е перилен, а смокините не са сладки и зрели. Композицията е мислена много и макар и не супер сложна, се разкрива много умело. Трудно се правят такива бели парфюми. Те миришат винаги различно на хората и будят асоциации.

На моята кожа парфюмът ляга точно млечно бял, санталово-смокинен и много свеж, без да е остър. Забелязала съм, че го харесвам повече с много пръскания по тялото, не с три примерно. Усещам го различно като се напръскам обилно и се разтапям от удоволствие. На дрехи е вечен, на коса също стои до измиването и, а на кожа около 7-8 часа се усеща добре.

IMG_6732

IMG_6745

IMG_E6782

Млечно смокинов, като сос потекъл от листата и плода, без никаква сладост, а покрит от пудреност идваща от виолетката с муск. Кадифено, меко, бяло сандалово дърво е най-важната част от парфюмната композиция и я прави кремообразна като бял крем. Нежност, лекота, пудреност и бели дрехи край мроски бряг. Усмивки и спокойствие.

Лятно безвремие и отдалеченост от бързина, стрес и неудобства. Прегръдки, любов, тишина, приятни мигове, споделяне, млечна белота и сянка от голяма смокиня.

Бял сатен и светли мисли в прекрасно лято покрито с белота и комфорт.

Всичко това е заложено в Santal Blanc Van Cleef & Arpels и го прави желан. Van Cleef & Arpels са невероятни майстори, те умеят да пресъздат идеите си по един прелестен начин и обикновените хора да се докоснат бързо и лесно до лукса, до мечтите и до съвършенството. Веднага, без усилия усещате какъточно мирише белия цвят и го виждате затворен в красивия флакон. Не ви трябва да се вглеждате, да анализирате, да търсите, сокът говори, разлива се по горещата кожа на тялото и търси повей да тръгне към морето.

Мирише толкова нежно, толкова бяло и дървесно смокиново, че лично аз посягам към флакона, за да не оставя тази аромат диря да ме напуска и за момент. А когато поизбледнее, повтарям отново, пръскам сериозно и се чувствам свободна и щастлива като бяла рееща птица, далеч от суета и лоши помисли.

Силно пленяващ, този аромат ми е донесъл много радост, комплименти и ще остави хубави спомени от лято 2019, горещо и емоционално. Ще продължавам да го слагам и есента, за да си удължа удоволствието от млечната кремообразност.

IMG_6902

IMG_6926

IMG_7077

*PR sample

Review 0
7.6 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6.5
Времетраене на аромата7.5
Послемирис6.5
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка