IMG_7719

Здравейте,

Guerlain лансира невероятното Rouge G през 1956 и е възродено от Olivier Echaudemaison и бижутера Lorenz Baumer през 2009.

Червилото е с изключителна формула, с последно поколение пигменти и засилващи блясъка съставки, за изключителен и плътен цвят. Съчетава се интензивен цвят и висококачествена грижа за устните във формата на бижу, облечена в перфектна опаковка.

Формулата е с хиалуронова киселина, жожоба и масло от манго, придаващи обем и хидратиращи тази деликатна зона.

Новото желано уравнение е: 30 цвята + 15 опаковки = безкрайни комбинации.

IMG_7648

IMG_7557

IMG_7579

IMG_7658

На супер изискано парти в The Residence Exclusive Club, в Петък вечерта посрещнахме новите бижута червила на Guerlain. С дрескод „цветна феерия“ гостите на стилното тържество, се потопихме в многоцветна атмосфера, допълнена с прекрасна музика, компания, гурме специалитети, снимки и грим на устни от майсторите на Guerlain. Незабравимо изживяване сред най-красивите и изпипани червила, които съм виждала.

Големи аплодисменти и благодарности за екип Guerlain, които винаги знаят как да доставят удоволствие на почитатели, блогъри, журналисти и клиенти.

Изисканите питиета и деликатеси се опитваха да премахват червилата на гостенките, но тъй като Rouge G е дълготрайно червило, това не се случваше лесно.

IMG_7598

IMG_7599

IMG_7526

IMG_7549

Мултифасетното Rouge G е: основа за устни, продукт за обем, молив за устни и червило в едно. 30 цвята ви позволяват да играете, както пожелаете и да сменяте стила на устните си в зависимост от настроение, сезони, време или събития.

Изберете своите цветове и опаковки, за да създадете свой собствен стил.

Изкушенията са страшно много, повярвайте ми. Гледам ги постоянно и не мога да реша, кое е най-хубаво, как да ги напасна с червилата, дали не ми трябват още два-три капака, за да си ги сменям по два пъти на ден. Влюбена съм в Exotic Safari защото обожавам змии и питони. Обичам червения крокодил Wild Jungle, който за голяма радост получих като подарък. Колебая се между розовите K – Doll, Neon – Ista и прекрасното лимитирано Miami Glam с розова колекционерска кожа.

А,, двата мрамора вдъхновени от иконичния бутик 68?! Те са символ на стил и класа. Белият Minimal Chic ме вдъхновява за чистота и елегантност и ще е мой със сигурност.

Изключително много се радвам, че гилзите бижута се продават отделно. Така мога да си купя всички желани и да ги сменям върху моите Rouge G, тъй като аз притежавам няколко червила отпреди. Сега моите бижута ще сменят роклите си по сто пъти на ден и това ме побърква. Няма такава красота и лукс при гилзите и червилата.

Супер забавни са и разговорите с приятелките ми: “ ти с кое си днес – питона, крокодила, розовото злато, лимитираната розова кожа или пъстрите цветя“, както и съчетанието с чантите и тоалетите ни.

Guerlain e толкова вдъхновяваща марка, обожавам ги! Предполагам и вие?!

IMG_7550

IMG_7459

IMG_7479

IMG_7540

IMG_7538

Погледнете розовата колекционерска кожа и я търсете непременно, преди да съжалявате, че сте я изпуснали завинаги.

Вдъхновението за червилата е златно кюлче обърнато надолу, извивките на женското тяло и двойно огледало.

Обещание за лукс само за вас. Огледало, което се отваря само  с едно движение. Тежка, масивна гилза, която е вашето лично бижу и сега вие може да го съчетаете точно по ваш вкус.

Днес Guerlain, експерт по цветовете и изкусен майстор, въздига червилото до висотата на абсолютния символ на женственост и съблазняване.

Много интересни в колекцията са шесте топлака, които придават дълбочина на Rouge G. На мен лично любими са ми синия, зеления и най-вече белия. Изключително красиво стои върху червилата.

Сигурна съм, че всеки ще открие своя цвят червило и своята гилза бижу и ще се радва на абсолютната есенция за лукс, в един персонализиран предмет за устни. Опитайте и не смятайте, че играта приключва с първото раздаване на картите. Със сигурност ще заложите пак.

Кое червило и гилза бихте избрали?

#MYROUGEG

IMG_7503

IMG_7532

IMG_7601

IMG_7452

IMG_7471

IMG_7473

Клип

Клип

IMG_7582

IMG_7583

IMG_7594

С прекрасната Адри от My Beauty Madness.

IMG_7567

IMG_7720