QDXE1260

За по-малко от две десетилетия, колекцията Boucheron QUATRE се превръща в модерният подпис на парижкия бижутер. Талантът на Къщата да интерпретира отново четирите си емблематични кода прави линията непреходна и за жените, и за мъжете. Постоянна, но и постоянно еволюираща, тя отразява естествената, подчертана елегантност и уверен стил – стилът на уникалната индивидуалност, изпълнена с нюанси и фасети, на която бижутата от линията Quatre отдават почит.

Вмъквайки синия цвят в иконичния си модел пръстен Quatre този сезон, Boucheron придава невероятна свежест и подчертана небрежност на новото си творение. Матовият син цвят нежно разтърсва известната комбинация от пръстени и внушава безгранична дързост. Сините тонове напомнят на дънков плат. (denim)

За да е в тон с тези нови бижутерийни шедьоври, Boucheron Parfums лансират Quatre en Bleu eau de parfum: многостранна композиция със слънчева следа, която намеква за дръзка и уверена личност.

Създаден от Соня Констант от Givaudan, тази мускусно-дървесно-флорална композиция слага на преден план естествени съставки. Във връхните нотки, брилятният бергамот, сочната мандарина и освежаващата есенция от лимон озаряват завладяващата, кремообразна тубероза, която разтваря венчелистчетата си по изгрев. Благодарение на нов метод на извличане, ексклузивен за Givaudan, се използва целия плод, така че бергамотът излъчва пълния си арсенал от аромати.

NPZY4827

IMG_7934

Сърдечните нотки акцентират върху флоралния аспект, обогатен от женствена роза и чувствен египетски жасмин. Отглеждана в региона на Испарта, предпазен от екстремни природни влияния, тук турската роза разкрива ароматните си качества под формата на есенция и абсолют. Топлият и плодов жасмин абсолют дължи ексклузивността си на уникалния си произход, по поречието на река Нил, което му придава изключителни акценти от околността.

Във внимателно съчетаните базови нотки, пленителното сандалово дърво и обгръщащия дъх на мускус карат дървесните нотки на akigalawood да трептят. Извлечена чрез биотехнологии и уловена от масло от пачули единствено от Givaudan, akigalawood rосвобождава подправъчни нотки, които оставят елегантна следа.

“За мен, този аромат внушава лекота и безгрижност, радостта и спокойствието на един-единствен момент, запомнен завинаги.”

Соня Констант, Парфюмерист.

QUATRE EN BLEU BOUCHERON е чувствен белоцветен аромат, който пленява с женственост от първото помирисване. Белите цветя в него са леки и цялата аура на парфюма е прозрачна. Цитрусите са вплетени така умело в композицията, че правят цветята свежи, сякаш поръсени с вода. Няма задушливост, главоболие, тежки шлейфове и натрапчивост.

Това е парфюм с бели цвета подходящ и за млади момичета, тепърва прохождащи в света на омайните тежки, натежали от лъст цветове на тубероза и жасмин. Челния сблъсък с индолов жасмин може да откаже всеки от белоцветни аромати, но тук ще срещнете любовта, красотата, младостта и свежестта. Те са обвити в меко сандалово дърво и прелестен муск, каквито подхождат на нежна, обаятелна дама.

Много подходящ избор за подарък  за всякакви поводи и възраст. Парфюмът излъчва добре, носи много пръскане и има добра трайност от 5-6 часа на кожата ми. Пръскам го по цялото тяло и се радвам на въздушен шлейф, повдигнато настроение и една допълнително придобита женственост. Топлината го гали и превръща в съблазън и красота. Белите цветя по принцип се развиват много добре в топлина и са по- плътни и замайващи. Радост за сетивата!

Оцветен в ярко синьо, вдъхновено от новите бижута Quatre, тук едноименният флакон придобива нов блясък, който озарява извивките му. На върха, въртящата се капачка носи гениалната и иконична комбинация от пръстени, които са запазена марка на Boucheron.

Кутията също е ярко синя – привлича окото към новостта – и е с релефен машрабия мотив(mashrabiya), който напомня за ажурните Quatre Radiant бижута.

Парфюмът е много хубав и ако сте фенове като мен на линията и белите цветя, задължително трябва да го пробвате и притежавате. Това може да стане още сега бързо и изненадващо, като участвате в играта за него в профила ми в Инстаграм.

IMG_E7958

IMG_7976

*Gift