dsc04338

Обичате ли добре ухаещи мъже? Случвало ли ви се е, да попаднете в един асансьор с непознат мъж и той да носи хубав, свеж парфюм, който да остави диря доста време след напускането му, а вие да останете в плен на изненадващия парфюмен облак? Търсите ли идеи за мъжки, парфюмни подаръци за идващите празници?

Днес ще ви представя два аромата на Porsche Design. Този с блестящата повъхност е Palladium, а матовият е Titan Porsche Design.

dsc04338

dsc04339

И двата аромата са свежи, спортни и подходящи за мъже обичащи цитрусови, не тежки парфюми.

Имат красиви, масивни шишета с интересно пръскане отстрани. Бутилките са тежки и за съжаление се зацапват от пръсти много лесно. Доста полиране видяха при снимките хахаха.

За мен тези парфюми са идеални за офиси, за мъже с костюми и вратовръзки, и за бизнес срещи. Не биха подразнили, не биха се натрапили в чуждо пространство. Оставят впечатление за свежест, мъжественост и енергичност. Вписват се чудесно и в свободното време, и след спорт.

Отварят се силно цитрусово, като цитрусите и при двата са доста остри, резливи и силни. Все едно се пръска сок от цитруси директно в носа. Грейпфрута с лимони при Titan и мандарините при Palladium са подсилени с черен пипер и кардамон. И в двата аромата се усещат хубаво гераниум и лавандула.

dsc04347dsc04351

Titan е по-свежият от двата и по-подходящ според мен, за по-топло време. Много добре се усещат мента и босилек. Като Мохито е. Харесвам този парфюм. Искрящ точно като коктейл в горещ, летен ден. Ментово-цитрусовата свежест си представям на спортен тип мъж с дънки, кожено яке и развята от силен вятър коса, слизащ от кола.

dsc04353

Palladium е по-спокоен и леко по-надменен. Той заявява недвусмислено мъжкото присъствие с пачули, амбра и дървесни нотки, освен първоначалните много свежи нотки. Woody ароматен и кедров.

Парфюмите са подходящи за носене по всяко време и във всеки сезон, като аз лично ги харесвам повече при по-високи температури и влажност.

Ако имате мъж или син, които не харесват ориенталци, сладки или тъмни аромати от така модерните дървесни удове, то пробвайте заедно тези два аромата на Porsche Design.

По мое мнение са лесни за харесване и носене. Несложни и ненатрапчиви, но с приятни и за двата пола аромати, на чистота и свежест. Не са кисели, нито сапунени, няма и муск в тези два парфюма.

dsc04357

dsc04355

dsc04358

Парфюмите са ми предоставени за тест от бранда, но мнението си е лично мое.

Фотограф Васил Иванов

Review 0
5 densi
Потребители 10 (1 Гласувай)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5
Послемирис3.5
Лукс6
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка