IMG_7410

Здравейте,

преди две вечери имах удоволствието да бъда гост на розово парти за лансирането на новата Omnia Pink Sapphire Bvlgari. Това беше феноменално изживяване и ще се опитам донякъде да ви потопя в атмосферата и вас.

Знаете аз обожавам розовия цвят и всичко розово и когато получих поканата знаех, че ще е незабравим купон. Така беше!

Тайно място, изненади и дрескод розово, това са явни обещания за горещи емоции. Всички бяхме на срещата, в уречен час и потеглихме към едно наистина райско място.

Резиденция Черешова Градина е уникално и красиво място на 15 минути от центъра на София. Намира се на 45 декара овощна градина, сгушена между река Искър и планина Витоша. Прекрасна е!

IMG_7335

IMG_7424

IMG_7425

Беше уникално и въпреки, че знам, че партитата на Ралица и екипа и са винаги такива, очаквам с нетърпение всяко следващо, защото то е още по-интересно, вълнуващо и забавно. Не знам откъде и как тези млади и красиви хора имат такава енергия, креативност и интересни идеи, но вярвам, че имат мисия да доставят удоволствие на хората. Благодаря ви прекрасни хора и сърцата Ралица, за радостта, която доставяте и за незабравимите събития, на които съм била във вашата компания.

Посрещна ни огромно розово фламинго, готово за много снимки, с фламинго кексчета в ръка. Розов фонтан от шоколад, милваше ароматни ягоди, готови да се разтопят в розови устни, и получаваше постоянни аплодименти. Хиляди разноцветни балони и синя пейка правеха филмова атмосфера и виждах как бестят очите на гостите и как животът им макар и за няколко часа е розов, прекрасен и безгрижен.

Барман готов да задоволи всякакви котейлни приумици на розовите дами и господа, танцови предизвикателства, постоянни грим и фото сесии и балони, балони, розови балони падащи, хвърчащи, готови да украсят усмивките на красивите, жадни за перфектни снимки гостенки. Самото розово съвършенство.

И Omnia Pink Sapphire Bvlgari.

IMG_7426

IMG_7427

IMG_7429

IMG_7430

IMG_7431

Розовият парфюм е младежки, лек и плодов. Секси и забавен. Грейпфрути, помело, франджипани, тиаре с мека ванилия и нотки розов пипер, с мускусна база, правят аромата енергичен и динамичен, точно каквото бе и представянето му.

Както и красивата розова бутилка подсказва, това е girly парфюм, подходящ за пролет- лято и всяко място, на което пожелаете да разпръснете омаен аромат. Има прилични излъчване и трайност и според мен ще е хит при абитуриентките и младите дами тази пролет.

Изключително подходящ е за подарък на розови дами, трудно ще сгрешите с него. Аз като видна макар и вече не млада, представителка на сектата на „розовите“ се радвам, че го получих в края на незабравимото парти, с което го посрещнахме. Нося го няколко пъти вечер за „лека нощ“ и получавам комплименти от мъжа ми, а аз страшно ценя и държа на неговото мнение.

Прекрасната Черешова градина порозовя и се огласи от смях, радост и музика. Басейнът посрещна розов залез и много селфита. Лекият ветрец разнасяше сладкото благоухание на Omnia Pink Sapphire Bvlgari и коментарите, че всичко е било великолепно.

С нетърпение очаквам следващите лансирания, партита, изненади от този вдъхновяващ екип и горещо им благодаря!

#justdarebulgari

IMG_7354

IMG_7308

IMG_7328

IMG_7293

 

IMG_7433 Omnia Pink Sapphire Bvlgari

Басейн клип

Гледка клип

IMG_7252

IMG_7421

20180426_181533_795