IMG_1197

Здравейте,

надявам се, че лятото и ваканциите ви вървят с пълна сила и сте загорели, щастливи и винаги с парфюм. Запечатвайте спомените с аромати и така те ще се връщат неочаквано при вас.

Днес на вашето внимание представям един парфюм, в който се влюбих от първо помирисване и знаех, че трябва веднага да бъде мой. Това беше супер неочаквана любов, защото имам предишна бяла версия, която носех на работа /сега съм по майчинство/ и смятам да продължа да ползвам, но не ми е удачна за сегашното ежедневие.

Narciso Rouge Narciso Rodriguez е доста различен обаче от Narciso Narciso Rodriguez. Първо много силно впечатление прави красивия червен флакон. Тази година ми е годината на червените парфюми. Харесвам силно три от новоизлезлите до тук, с бутилки в огнен цвят, и два вече имам, а другият предстои.

Кубичен ярък флакон, с остри ръбове и тежка, масивна капачка. Прекрасно пръскало и фина мъгла, обвиваща в нежност и женственост. Всичко му красиво и предизвиква страст.

IMG_1175

IMG_1180

Силно пудрен, мускусен, изразено женствен и мек парфюм, който се усеща при всяко вдишване и лек полъх на вятър.  Мирише на Narciso. Веднъж пробвал никой не може да сгреши парфюмите на дизайнера. Характерни и носители на общ дух и послания, но и достатъчно различни, за да привлекат внимание и да отворят сетивата и портфейла на хората. Обожавани от жени и мъже и символ на една класическа женственост. Муска на Narciso Rodriguez не може да се сгреши, толкова е разпознаваем и същевременно сложен, и интересен. Не е животински, не е мръсен, не е тежък, нито мазен, а е ефирен, студен и много пудрен.

Когато се търси пудрен аромат, но да не е непременно ирисов или прашен, нито млечен, то винаги е добре за се спре пред парфюмите на Narciso Rodriguez. Вероятността там да се открие женствената пудреност, без тя да е гримова или ретро е много висока. Почти не познавам дама около мен, която да не харесва и носи поне един парфюм на марката вк. и аз съм горда притежателка на няколко. Линията For Her не ми паснаха никога добре, защото усещам потна нотка на кожата си в развитието, но „кубчетата“ ми стоят чудесно и ги нося винаги, когато търся подчертана женственост. Харесвам много и Essence във вариациите му.

IMG_1188

IMG_1170

IMG_1172

В моята червена бутилка на Narciso Rouge Narciso Rodriguez не са сложили много рози и това е прекрасно, защото го усещам мускусно- ирисов с леки, много леки дори, гурме отенъци на тонка и ванила, за подчертаване на феерията от пудра. Намирам съществена разлика с белия ми вариант, който е много силно белоцветен и по-остър от този. Точно бизнес парфюм го усещам него, силно подходящ за работна среда и получаващ одобрение дори и на хора, незаинтересовани от парфюми и по-скоро дори нехаресващи въобще такива да им навлизат в личното пространство. Базите са подобни, но аз не съм от хората, който чакат често до база и я изживявят часове до угасването и. Обичам начало и средни нотки при парфюмите, и поради огромните количество и вродено постоянно любопитство, какво ще стане, ако сега го подновя, напръскам отново, засиля, смеся, премахна, наслоя, измия, намирам винаги съществени разлики дори при парфюми, които се смятат за двойници. Обичам игрите с парфюмите и им отделям много време.

Narciso Rouge е парфюм, който излъчва силно, трае дълго и се харесва с бели дрехи. Пази спомени не от плажове, слънцето не му влияе добре, а от прохладни вечери с морски бриз и копринен дълъг шал милващ загорели рамене. Бяло вино и лека храна, една красива жена и един червен парфюм. Червен, но всъщност бял, чист и магичен, защото е трудно да затвориш бяла пудра и да я накараш майсторски да излезе и да се понесе с бриза, без някой да се чуди кой си напудри току що носа, на неподходящо за целта място. Дали в българската роза е магията, дали в тонка боб, дали в неописани тайни съставки, на никой не му трябва да знае?! Важното е, че с този парфюм женското начало е заявено ясно, с червена ръкавица и подаваща се отдолу бяла нежна ръка. Бижута няма, не са и нужни. Има чисти мисли, едва доловима, почти мечтана сладост и категорично присъствие.

IMG_1193

IMG_1200

Парфюмът ми е подарък от представителите на марката.

Review 0
7 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6.5
Времетраене на аромата7
Послемирис7
Лукс7.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка