IMG_2203

Джорджо Армани представя MY WAY, аромат, разработен с ангажимент към устойчивостта, който пресъздава новата визия за женствеността, едновременно загадъчна и със свободен дух.

 

Мотото на аромата е „I am what I live“, личните преживявания и срещи, които оформят личността. Улавяйки същността на любопитството и връзките, MY WAY е изразителна и изключителна заявка на себе си и на света, заявява решимостта за следване на своя собствен път.

Актрисата Адриa Архона е лицето на парфюма и съумява да пресъздаде философията му по уникален начин със своя свободен дух, откритост и лична история, изпъстрена с нови преживявания и връзки с другите.

Букетът бели цветя на MY WAY е слънчево обонятелно пътешествие през най-фините, най-красивите съставки от цял свят, смесени с най-модерните технологии.

Верен на естетиката на Джорджо Армани,стъкленият флакон изпъква с впечатляващия контраст между изящните извивки на капачката и тънкото стъкло и изчистените линии и искрящата розова течност. Предназначен да се ползва многократно, флаконът  е с възможност за пълнене.

MY WAY отразява дългогодишния ангажимент на Джорджо Армани към устойчивостта чрез детайли като иновативен флакон с възможност за пълнене и рециклиране, както и неговата въглеродна неутралност. Джорджо Армани е привърженик и на използването на естествени съставки, добивани чрез местни програми, основани на честни търговски принципи.

Аромат за едно ново поколение, MY WAY улавя любопитството и свързаността, въплътени в жената, която търси преживявания, предизвикателство към предварителните й представи и която навлиза в нови неизследвани територии. Тя търси смислени, автентични начини да се свърже с другите, не създава повърхностни познанства. Наистина учейки от другите, тя преоткрива и намира себе си.

Визията за женствеността на MY WAY е вдъхновена от тази откритост и изграждането на себе си в отговор на многообразния житейски опит.

“Вярвам, че обогатяването на опита, възможността за създаване на истински напредък, се случва в обмена между културите”

Джорджо Армани

IMG_2246

IMG_2118

IMG_2193

Вдъхновен от визията за женственост, едновременно загадъчна и със свободен дух, MY WAY пресъздава настроението на откритост и любопитство. Този нов дамски аромат на Джорджо Армани ознаменува идеята, че смислените връзки с другите оформят най-съкровените части на личността.

Моята връзка с този парфюм започна веднага щом го пробвах, връщайки се от море и заредена с нови емоции, преживявания и добро настроение. Фен съм на марката и нося доста техни аромати от много години и нямах търпение да пробвам и новото им предложение. Харесвам бели цветя и бях абсолютно сигурна, че ще ми допадне, както и стана. Това в комбинация с историята и вдъхновението по създаването му, ме накара да искам да го нося и много се зарадвах, когато го получих като подарък от екипа на Армани България, за което им благодаря сърдечно.

MY WAY е силно белоцветен парфюм с много изявени жасмин, портокалов цвят и тубероза. Омаен, силно женствен и привлекателен той е сладък и секси. За мен не е много лесен за носене, защото е силен, обгръщащ и белите цветя като цяло изискват специално настроение.

На моята кожа този прелестен аромат излъчва мощно и трае над 10 часа, като го усещам плътно с всяко вдъхване. Има голям шлейф и се харесва силно от околните. Плодовата сладост му дава силен интензитет.

Връхните нотки на парфюма са бергамот от Калабрия, Италия и портокалов цвят от Египет. Смесването създава ведро излъчване.

Сърцето е индийска тубероза, съчетана с първокласен жасмин абсолют, също от Индия за създаване на усещане за щедрост и сияйна женственост на аромата.

Базовите нотки на аромата са съставени от ванилия Bourbon от Мадагаскар, кедрово дърво от Вирджиния и бял мускус. Тази топла основа създава аромат, който има действието на талисман, примамливото докосване на всяко пътуване и спомен за преживяванията там.

IMG_2171

IMG_2210

IMG_2218

MY WAY е пищен парфюм. Той не е непознат, но по един много модерен начин са съчетани белите цветя с плодова сладост и ванилия и муск. По принцип белоцветните парфюми са тежки и често се определят като носталгични и дори леко ретро, но тук композията е съвременна и няма абсолютно никаква препратка към отминали времена. Напротив този парфюм е жизнен, енергичен, пращящ от емоции и чувства. Секси, с ягодово начало и омаен жасмин, той предразполага към мечти за изживявания.

За мен есента е ново начало, след лежерното и весело лято и винаги ми трябва нов аромат, които да ме кара да се чувствам женствена, целеустремена и готова за нови предизвикателства. Обичам сладки парфюми, а във хладно и влажно време те се развиват неустоимо. Тези сладки цитруси в началото топени в захар, правят парфюма сочен и изкрящ. Първите пръсвания направо са електрически. Парфюмът е много добре композиран и има добро, бързо развитие, което го прави интересен за мен, защото не е монотонен.

Флаконът е истинско бижу и за мен е вдъхновен от най-луксозната линия Prive на бранда, която предлага феноменално красиви парфюми, които са пример за висша парфюмерия и са желани от много парфюмани по света. Капачката е тежка, масивна, изключително красива.

Гладката форма и усещане на флакона са съвременна интерпретация на мотива за камък, превърнал се в знаков в ароматите на Джорджо Армани.Искрящият златен пръстен с гравиран надпис Giorgio Armani обгръща камъка, символизирайки път. Друг изящен детайл е синята платнена яка около гърлото на флакона, препратка към вечния елегантен дизайн, наследството на Джорджо Армани в модата.

А това, че флаконът може да се пълни отново за мен е голям плюс, защото пълнителите винаги са с много по-добра цена и не плащаш постоянно за красивата опаковка. За пръв път в света на висшата парфюмерия е създадена иновативна, лесна и чиста система за пълнене, без нужда от фуния. Капачката на спрея се отвива, след което флаконът за пълнене 150 мл се обръща наобратно и се навива на флакона. Флаконът се пълни без загуба на нито капка течност и без течността да се разлива по ръцете, след което капачката и спреят лесно се завиват в изходно положение.

Заедно флаконът от 50 мл MY WAY и флаконът за пълнене от 150 мл водят до намаляване на картонените опаковки с 32 %, 55 % намаляване на употребата на стъкло и 64 % намаляване на използването на пластмаса и 75 % намаление на използването на метал в сравнение с използването на четири 50 мл. флакона.

Стъклото и на двата продукта е рециклируемо, а всеки елемент на флакона може да се рециклира самостоятелно. Това прави процеса на рециклиране лесен, капачката и горната част на флакона могат да се рециклират в класически завод за рециклиране, а стъкленият елемент с рециклиране на стъкла.

Джорджо Армани е посветен на непрекъснатото намаляване на негативното въздействие върху околната среда, което е пресъздадено в диалога между вдъхновението на дизайнера от природата и вечното, знаковото за творбите му.

“ Смятам, че днес повече от всякога всеки трябва да вземе присърце въпросите, свързани с околната среда. Не можем да игнорираме факта, че бъдещето на младите поколения зависи от изборите, които ние правим.”

Джорджо Армани, април, 2020

Женствен парфюм, с прекрасна идея и изпълнение, отговорен към природат,а това се казва прекрасна есенна изненада за мен. Много го харесвам и вярвам, че ако и вие харесвате бели цветя със сладост ще ви допадне. Пробвайте и ми напишите мнението си в социалните мрежи или тук.

Вижте клипа на MY WAY тук.

IMG_2219

IMG_2098

IMG_2101

IMG_2287

*PR sample