IMG_E3168

Miss Dior Eau de Toilette 2019 Christian Dior е нов парфюм от линията Miss Dior. Изключително искрящ, женствен, добре блендиран аромат.

Носи голямо настроение с първото натискане на пулверизатора и е жизнерадостен, секси и красив.

Обичам го и се чувствам млада и неустоима в неговата компания. Получих го като подарък от екип Dior за Коледа, като това ме направи много щастлива. Благодаря им от сърце за жеста и вниманието.

Пирамидата му е направена от червен портокал и мандарина, два вида рози, момини сълзи  и пачули. Червения портокал се смесва с розите и се усеща божествено свежо и искрящо като пръски от шампанско. Виждам лъчи светлина като го пръскам.

Мек, очарователен аромат за романтични дами. Аз съм голям фен на розови /с рози/ аромати и ми пасва отлично. Розите са млади, романтични и свежи. Няма масленост и тежест. Няма и ретро нотки, нито мускали.

IMG_2974

IMG_2979

IMG_2989

IMG_3012

Цитрусово сладък, този парфюм е подходящ за ежедневно носене през цялата година. Глътка свеж въздух е след дървесни, подправкови ориенталски или гурме аромати, които са хубави, но писват бързо и дотежават при продължително носене. А в горещи дни носи прохлада. През пролетта и есента романтика. Прелестен е.

Може да се пръска семпло и по много, като не навлиза силно в чужди пространства. Има си шлейф, но след няколко часа стои близо до кожата. При мен издържа около 6 часа и го подновявам, защото обичам страстно началото му.

Носи много комплименти и се харесва силно и на двата пола. Почти няма дама около мен, която да го е отрекла при напръскване на кожа. Напротив предизвиква радост, възгласи и влюбване.

Изключително красива и стилна бутилка, като аз съм фен на флаконите на цялата линия. Сребърните панделки са им невероятни. Носила съм няколко версии Miss Dior и ги харесвам всичките, защото са женствени, забележими и много секси. Също така са сладки парфюми, не зъбовади, но си имат елегантна сладост, която е силно разпознаваема.

Miss Dior Eau de Toilette 2019 Christian Dior е създаден от François Demachy и е по-лека и сияйна версия на ЕДП от 2017 година. Чувствен, омаен и нежен.

IMG_3013

IMG_3033

IMG_3051

IMG_3060

Момините сълзи дават звънливост на розите и предполагам ще се хареса и на хора, които като цяло бягат от аромати с рози. Базата е от пачули и го държи стабилен, и по-дълго време затоплен приятно от кожата.

Парфюмът не е нахален, поради което е супер подходящ за първа среща, сватби, веселби и партита с приятелки. Ще ви отличи и ще ви остави ведри, усмихнати и щастливи.

Има приятна сапунена нотка, но не мирише чисто. Точните думи са искрящ и звънлив. Червеният портокал е остър и усещате буквално пръските му в началото на парфюма. Той го прави така лъчист, заедно с розите. По-плодов е от ЕДП и по- малко сладък.

Комбинацията от червен портокал, рози и пачули създава безгрижно настроение и изпълва със задоволство. Ако се нуждаете от внезапна енергия и веселие горещо ви съветвам да пробвате Miss Dior Eau de Toilette 2019 Christian Dior. Той ще ви зареди, както не очаквате. Ще ви накара да се чувствате млади и изпълнени с оптимизъм. Парфюмът е в състояние да повдигне духа и да разтовари от ежедневни леки проблеми. Възползвайте се пълноценно от прекрасното ново творение на Dior и си доставете радост.

IMG_3082

IMG_3140

IMG_3214
IMG_3222

IMG_3236

PR* sample