DSC06542

Здравейте,

аз съм Météorites пристрастена и ако някога трябва да имам в себе си само един козметичен продукт, то това със сигурност ще са веселите топчета на Guerlain. Те са винаги с мен, откакто ги открих преди много години. Колекционирам ги страстно, имам много и ги ползвам абсолютно всеки ден, когато излизам навън. Те озаряват,  правят кожата ми с фотошоп ефект и имат най-уникалната миризма за козметичен продукт в света. Пудрените виолетки ми замайват главата и винаги ще съжалявам, че нещо не обмислих добре нещата и не придобих цяла, голяма бутилка от едноименния парфюм на Guerlain, преди да бъде спрян и да изчезне. Достатъчно е да отворя кутийката, да махна пухчето, да вдъхна аромата на перлите и денят става една идея по светъл и красив още от сутринта. Пристрастяващи са и ми въздействат емоционално много силно.

Както можете да се досетите, всичко което излиза от Guerlain под шапката на Météorites привлича автоматично моето внимание и очаквам лансирането му с голямо нетърпение. Така стана и с Météorites Baby Glow Touch Guerlain.

DSC06543

DSC06544

Видях, пробвах, влюбих се! Трябваше да го имам. Това е блестящ стик, който позволява лесен строубинг на лицето, а и не само благодарение на трите си допълващи се цвята. „Rosy Glow“ хармония с три коригиращи и подчертаващи нюанса, за видимо перфектно излъчване. Описан като „The 1st nomad CC luminizer for strobing“ от Guerlain.

Кремава текстура, мека и отлично блендираща се с пръсти или четка. Розов, бял и лилав цвят, които могат да се използват поотделно с малка четка или заедно върху скули, чело, нос и купидонов лък, а защо не и за леко подчертаване на деколтето, върху бронзиращите Теракоти.

DSC06886

DSC06887

DSC06889

Ползвам стика основно на скулите, сега лятото без основа, защото не нося, а и не ми допада, че обира от тониращия продукт като го нанасям директно с докосване, а не с четка, и се замърсява отгоре. Не харесвам изцапани продукти и много си ги пазя като работя. Мании, какво да правиш?!

В тръбата на Météorites Baby Glow Touch има 6 гр. продукт, който трябва да се използва 6 месеца след отварянето му. Капачката го покрива хубаво и прилепва с щракане хубаво, така че няма опасност да се отвори в чантата например. Много лек и удобен продукт, който е идеален за път и почивки, защото не ми е необходимо нищо друго за озарявяне. Докосвам, смесвам трите цвята директно и разнасям леко с пръстите. Нямам пори и неравности, които да се подчертават, но ако имате пробвайте първо, защото хайлайтърите по принцип насочват вниманието към дефектите, които човек си открива.

DSC06890

DSC06891

Няма блестящи частици или едри брокати в този стик. Не е мазен и не се разтича, освен ако не сложите някакво много голямо количество и не го блендирате добре. Има студен отенък и няма грам жълтеене. Аз лично го нанасям понякога леко, само с по едно докосване и върху устните, когато нямам червило, за да им отнеме от цвета и да им придаде леко студен нюанс. Разнансям и по купидоновия лък и ми харесва ефекта.

Аромата?! Какво да ви кажа за аромата? Той е божествен! Неустоим! Виолеткова феерия. За някои хора козметиката не трябва да има аромат, но за мен колкото по-силно Метеоритен е той, толкова по-добре. Не мога да му се насладя наистина. Нямам чувствителна кожа и никакви алергии. Ако вие имате, подхождайте внимателно със силно ароматизирани продукти.

Не е ли красив?!

Météorites Guerlain, кълна се в тях!

DSC06892

DSC06896

DSC06545

DSC06551

4 steps to get a perfect radiant look – GUERLAIN

Продуктът ми е предоставен от бранда, но мнението си е лично мое.