IMG_3074

Mademoiselle Rochas In Black Rochas e новото предложение на любимата марка, което е супер подходящо за златна, влажна и красива есен.

Знаете, че съм голям фен на парфюмите на Rochas и очаквам всеки нов с голямо нетърпение. Имам много любимци през годините и като цяло смятам, че марката е предлага страхотни парфюми на отлични цени. Плътни, секси, шлейфови аромати, които радват сетивата и правят впечатление. Красиви флакони и опаковки. Това са парфюмите, които препоръчвам за подаръци и покупки насляпо, въпреки, че не обичам да се пазарува по този рисков начин. Rochas обаче правят чудеса и може да им се има доверие.

Mademoiselle Rochas In Black by Rochas е Oriental Floral парфюм.

Мадмоазел Рошас не спира да преоткрива себе си! В този нов парфюм  тя приема черна визия от глава до пети и ни запознава с нов аспект на нейната личност.

Връхните нотки са: къпини, черен чай и бергамот.

Средните са: роза, кожа и глог.

Базовите са: черна ванилия, амброксан и дъбов мъх.

IMG_3070

IMG_3048

IMG_3053

Парфюмът е олицетворение на хубава мацка с кожено яке на мотор. Има прекрасен флакон точно в този дух, с панделка от гладка кожа с капси и е вкусен, сладък, плътен и секси. Любов ми е от първо вдъхване, защото много силно обичам къпини и търсех перфектните в парфюм. Тук ги намерих!

Узрели, черни, сладки и усещащи се абсолютно през цялото време. Това си е къпинов парфюм и останалите нотки за мен допълват отлично този вкусен плод.

Розата, кожата и дъбовия мъх също се развиват прекрасно и придават на композицията необходимата сложност и класа. Когато парфюмите са силно изразено и основно плодови, за мен са прости и не ми носят необходимото удоволствие при носене. Задължителни са класически нотки за подчертаване характера на парфюма, успожняване и създаване на игривост и променливост на композицията. Така парфюмът става зрял и с опасен чар.

А такива аромати са любимите ми. Да имат зрял, сочен плод, ванилия, роза, кожа, чай и бергамот за свежест, а в базата топъл амброксан и остър дъбов мъх. Още като погледна такава пирамида, знам, че този парфюм ще се слее със кожата и съзнанието ми и ще изкараме прекрасни мигове заедно.

IMG_2982

IMG_2994

IMG_3014

Така се случи и с Mademoiselle Rochas In Black Rochas. Обожавам кожени якета, нося кожени поли и рокли и обичам кожени парфюми. Само мотора ми липсва.

Изключително подходящ за хладно, влажно време и особено любим на вятъра Mademoiselle Rochas In Black може да се носи около 9 месеца в годината, по всякакъв повод и на всяко място.

Слагам го вкъщи за семейството ми, на работа, когато излизам на разходка или кафе /то сега не се ходи често по кафенета и ресторанти, но ще започне все някога/.

Къпините с рози и черна ванилия го правят силно женствен, секси и омаен. Има добро излъчване, трайност и интензитет на кожата ми. Нямам къде да го пипна, за да му намеря недостатък. Бунтарски парфюм, който не поднася неприятни изненади, но има характер и отличителност. Mademoiselle Rochas In Black не прилича на други къпинови парфюми и това е страхотно.

Вижте само какъв секси черен флакон с кожената панделка?!

Казва твърдо: „сложи ме, имай самочуствие, увереност, бъди жена, любима и приятелка“. Не унивай, всичко е преходно и свършва, за да дойде ново, различно и надявам се по-добро.“

След Mademoiselle Rochas Couture, който е един от топ любимите ми парфюми, заради прелестното съчетание на плодове, хелиотроп и тонка, Mademoiselle Rochas In Black е второ предложение на марката от тази линия, което се настанява удобно в колекцията, сърцето и ръката ми, която посяга сутрин и вечер да избере парфюм.

Изключително дръзък Mademoiselle Rochas In Black ни примамва в  бляскавия си rock’n’roll свят.

Напишете ми дали ви харесва тук или в социалните мрежи.

IMG_3030

IMG_3010

IMG_3159

*PR sample