IMG_2394

Здравейте,

днес ще ви разкажа за новите червило и глос от серията Viva Glam Mac, който бяха пуснати наскоро. Аз съм голям фен на тази линия, защото тя е благотворителна и почти винаги си купувам поне единия продукт от нея. Всеки цент от продажната цена на продуктите, включени в колекцията, отива във фонда MAC Aids Fund, за болни от СПИН и тази традиция продължава 23 години. Тази линия на Мас никога не участва в намаление. Към днешна дата Мас са събрали над 460 мл. долара, което е страхотно не мислите ли? Радвам се, че и аз съм част от тази кауза.

Лице на Viva Glam Mac за втори път е Taraji P. Henson.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson II червило е разкошно червеникаво кафяво, медно с метализирани отблясъци. В гилзата стои по-тъмно отколкото на устните ми. Металният блясък е смесица от златно, зелено и медно. Богато червило, което се нанася леко, има добра пигментираност и не тежи на устните.

IMG_2400

IMG_2402

В интерес на истината аз съм много светла и руса и смятах, че това червило ще бъде много тъмно за мен, но като го сложих в магазин се влюбих от пръв поглед и знаех че ще го купя. Бях отишла за червилата от серията на Ники Минаж и между другото пробвах на устни и това. Добре, че го направих. Приказно стои!

Скъпата Алис гримьор в Мас, тогава ме посъветва да нанеса и глоса отгоре, за да завърша визията и макар, че аз не съм голям фен на глосовете като цяло, ги купих веднага и двете, защото ефекта е есенен, силен и секси, както самата Taraji. Гореща работа!

Червилото се нанася равномерно, не се разтича в линиите на усните, не оставя следи, нито пък е нужно наслояване. Блясъците са като диамантени. Опаковката е в цвят фуксия с подписа на Taraji P. Henson отгоре. Консистенцията не ми изсушава устните, нито пък хидратира. Не стои дебело, нито го усещам много. Има отлична трайност от около 5-6 часа, без ядене на мазни храни. С глоса отгоре трайността намалява.

През този сезон съм луда по метализираните червила, нося почти само такива и MAC Viva Glam Taraji P. Henson II ми носи страхотно удоволствие. Не е ежедневно червило, но на събития отнася много комплименти и нощните светлини го карат да покаже пълния си блясък.

IMG_2359

IMG_2361

Viva Glam Taraji P. Henson II глос е описан като златен бронз с множество златни частици. Топъл кафяв нюанс, който отлично се съчетава с червилото от линията, както и с други червила. Аз го нося често и самостоятелно и понеже много бързо хабя глосове, а точно този искам да го имам в комплект с червилото, много се зарадвах, когато от Мас ми предоставиха още една бройка. Сега вече мога да си го нося без притеснения, че ще ми свърши, и да експериментирам и с други червила.

Глосът има невероятен блясък и подчертава много хубаво устните. Не е много лепкав, ненавиждам лепкави глосове, и не ми причинява дискомфорт при носене. Текстурата е гладка и лесна за нанасяне. Стои точно както го виждам в гилзата. Не ми изсушава устните, но понякога, особено след използване на матови червила и пресушени устни, нанасям много леко балсам отдолу за всеки случай.

Много харесвам продуктите от MAC Viva Glam Taraji P. Henson II. Те са в тон с топлото есенно настроение в грима и са върху устните ми доста често.

Дъщерите ми също ги харесват и пада голяма игра.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson II ще са налични в магазините на Мас до Февруари 2018 година, когато ще излезе нова колекция Viva Glam.

Вие пробвахте ли ги и харесват ли ви?

IMG_2363

IMG_2365

IMG_2366

IMG_2367

IMG_2376

IMG_2377

IMG_2352

 

IMG_2339