IMG_6551

L’Ombre Des Merveilles Hermès е новото предложение на любимата марка, създадено от неповторимата Кристин Нажел.

След като улавя аромата на пръски морска вода в Eau des Merveilles Bleu ексклузивната парфюмеристка на Къщата започва да търси сенките на чудесата.

Тя ни предлага контраст между светлина и сенки: вихрушка от тамян, учудващо ефирен, подчертава цитрусите на Eau des Merveilles, зърна тонка в нощни тонове ги подсилват, а щипката черен чай подчертава дървесните нотки и разкрива различна светлина.

L’Ombre Des Merveilles е грациозен момент, воал от мек кашмир, фин и обгръщащ, през който тамянът рисува мистериозните си орнаменти. Истинска магична текстура, която избухва на прага на деня. Впечатляващ парфюм, чиято сянка дава акцент върху дълбокия блясък на света.

От къщата казват „Майсторски парфюм направен за омагьосващите жени, които очароват при всяка възможност, денем и нощем.“

IMG_6461

IMG_6496

L’Ombre Des Merveilles е направен от:

Листа от черен чай

Тамян

Зърна тонка

Той е любов, копнеж и пълно щастие. Чаках го с нетърпение и успах да го пробвам преди да затворят магазините, като бях абсолютно сигурна, че е напълно мой и този път ще мога да се наслаждавам много и често на високото майсторство на любимата ми парфюмеристка Кристин Нажел. Обожавам парфюмите, които тази жена прави, самата нея и таланта и.

От линията имам много отдавна и мога да нося само Elixir des Merveilles Hermès, другите не са точно за мен. L’Ombre Des Merveilles обаче съдържа любими нотки и трябваше да ме изпълни с наслада. Не можех да спя от вълнение нощта преди да го пробвам.

Да, аз отидох директно в сенките на чудесата. Да, аз се влюбих веднага и любовта този път беше споделена. Кристин Нажел ме уцели право в сърцето и аз зачаках да отворят парфюмериите, за да можем да сме заедно с желания парфюм. Когато той дойде неочаквано като изненада, щях да припадна. Хиляди благодарности!

Носи ДНК на предшествениците си, но е много мек, интересен и гальовен. Гладък, не толкова опушен, колкото Elixir des Merveilles, но все пак с отчелив сладък тамян, този дървесен парфюм е истинска магия.

IMG_6555

IMG_6563

IMG_6621

IMG_6795

Зърната тонка дават невероятно мекота и правят парфюма спокоен, като се разливат по кожата чрез пикантна сладост и се усещат уникално добре. Това е един от парфюмите, чрез който можете да разберете точно как миришат зърна тонка и тяхната прелест да ви преследва завинаги. Незабравими са.

Череният чай е опушен, дълбок, горещ и завладяващ. Парфюм от сенки, парфюм чудо. Много е хубав, неземен е!

Супер модерен, той има минерални отенъци и мирише леко на топли камъни. Мадам Нажел е химик и създава нови непознати съставки, които предизвикват.

Hermès казват, че е дамски, но за мен става и за споделяне. Аз обаче няма да го споделям с никого, да се знае отсега! Мой е и е разкошен!

Цветът на флакона и формата му, която познаваме от другите представители на линията, напълно го описват. Интересно е за мен, че като видиш пирамидата не можеш да си представиш какво те очаква, няма начин да познаеш как мирише този аромат, ако не го пробваш и то на кожа. Сребърна въздишка.

Изключително добре композиран, L’Ombre Des Merveilles те отвежда на пътешествия в пространството и времето и пробужда сетивата. Лесно носим, много различен и интересен и няма възраст, сезон, час или място. Уместен винаги, вдъхновяващ и открояващ.

IMG_6654

IMG_6660

IMG_6682

Една тъмно синя светлина, билкова и омайна, процеждаща се през мрак и безпокойство.

Парфюмът излъчва добре, без да е много силен или натрапчив и има трайност около 6 – 7 часа. После аз пръскам отново, защото много ме привлича тази игра на трите съставки, които блестят всяка поотделно, но и леко се смесват, за да създадат синхрон, познат ни вече отлично от Кристин Нажел.

L’Ombre Des Merveilles не е зелен, нито акватичен или прекалено опушено- тамянено-дървесен аромат. Той има солена нотка и балсамова топлина, които карат магията да се задейства.

Стилен, красив и минималистичен. Достоен представител на класата на Hermès и почерка на парфюмериста.

Според мен това е един от задължителните за проби парфюми след отварянето на магазините. Представям си хладни морски вечери в неговата компания. Напишете ми дали ви харесва и как го намирате.

IMG_6699

IMG_6731

IMG_6745

*PR Sample