IMG_3529

Повечето хора търсят забележителни парфюми, които оставят дълъг шлейф, траят вечно и са достатъчно силни, за да ги усещат постоянно, дори и след дълго носене.

L’Instant de Guerlain Guerlain е точно такъв парфюм. Вечна класика и един от най-добре направените цветно – медено- ванилови аромати, еталон за подражание. Много обичан и много носен. Проверен във времето и запечатан с качеството и името Guerlain.

Създаден през 2003 година от Maurice Roucel, този чувствен парфюм все още е един от най-препоръчваните и носени, в студено време и сняг. Тогава развитието му е най-добро и показва женственост и сексуалност.

Отваря се свежо с цитрусови нотки – мандарина и бергамот, след тях можем да се насладим на омайни бели цветя, с много мед – магнолия , иланг- иланг и жасмин самбак, а чувствеността идва в базата с ванилия, бензоин и мускус.

IMG_3552

IMG_3528

Горещ, силен, секси и завладяващ като огън, L’Instant de Guerlain е от парфюмите, които са незабравими. В студено време е като топло одеяло, сгряващо тялото и душата. Достатъчно сладък, достатъчно горещ, достатъчно секси, но по интимен, не показен начин, той обвива в искри добро настроение.

Ванилията в ЕДП версията, която имам аз и за която пиша тук, е неядлива, нюансирана и прекрасна. Имайте предвид, че версиите на парфюма са много различни и носят различни усещания. Чистият парфюм на L’Instant de Guerlain е самото съвършенство. Ако ви попадне някога, пробвайте го непременно.

Това е парфюм, който излъчва мощно и е много траен. Трябва да се пробва на кожа и то многократно преди покупка, защото медът има свойството да се обръща неприятно на някои кожи.

Богат, луксозен и сложен, L’Instant de Guerlain ще изрази вашата женственост и ще ви стопли, като накара усмивката ви да грее широко и проблемите да са поне за малко загърбени.

 

IMG_3529

IMG_3441

IMG_3478

Цветните нотки балансират меда и ванилията и не им позволяват да станат прекалено ядливи. В нито един момент от развитието едната линия, цветна или гурме, не надделява и това прави L’Instant de Guerlain Guerlain толкова интересен и запомнящ се парфюм.

Красива бутилка, сок и изпълнение. Огън е!

Никога не ми се е случвало да го нося и да не ме попитат с какво съм. Прави силно впечатление, защото е шлейфов. Искрящите цитруси в началото го разведряват, за да не настъпи убийствено силно със сладост. L’Instant е сладък парфюм, но не и непреодолимо или по модерния карамелено-плодов начин, който често е мъчен.

Ако се носи в топло идва задушлив и медът не е какъвто го обичам. Белият, пухкав сняг му е пръв приятел и ви съветвам да го носите тогава. Ще искат да ви прегръщат, да са близо до вас и да вдъхват с пълни гърди от слънчевото ви присъствие. Внимавайте с апликациите, бързо се прекалява. Парфюмен облак и минаване през него са отличен и стилен избор за L’Instant.

Един миг красота, подписана от Guerlain.

IMG_3513

IMG_3443

 

Review 0
9 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата7.5
Времетраене на аромата10
Послемирис10
Лукс8.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка