DSC07844

Здравейте,

погледнете този невероятно красив флакон и си представете какъв парфюм крие той. Вижте изящния седеф и вдъхнете абсолютната хармония с природата .

Флаконът е ръчно изработен от миден седеф и е поставен в дървена кутия за бижута, с медальон от емайл.
Хипнотизиращата му и сложна същност е съвършена симбиоза от бергамот, круша, мимоза, ангелика, пачули, ирис, мека дървесина и ванилия. Истинско произведение на изкуството.

Сложен, хипнотизиращ парфюм, който съчетава в себе си прахообразна сладост от от цветя, лек плодов дъх и дървесна мекота.

DSC07844

DSC07845

DSC07848

DSC07849

Бял, пудрен, кремест и светъл като перце. Носи се в привлекателен копринен шлейф и показва отлична трайност и излъчване. Унисекс за мен, отиващ малко към дамската страна, сложен и всесезонен. Студа го изостря леко и показва сложност в разкриване и развитие на съставки, а топлината го подчертава и кара съвършено подбраните за композицията нотки, да станат малко по-сладки и млечни.

Ирисово – пудрен парфюм, но не и с аромат на стари червила или корени от ирис. Коприненост и мекота е основното внушение тук. Представям си дама облечена в бяла или светла пудрена рокля с нежни бижута, обувки и перфектно подредена коса. Перли и естествена коприна плъзгаща се по красиво, топло тяло. Елегантност и съвършенство. Няма плътски нотки, нито изразено гурме или сладост. Нотките се допълват перфектно и не се отличават самостоятелно в етапите на развитието.

Legacy WB Alexandre.J е парфюм за специални случай, незабравим подарък и спомен. Дневен, вечерен, празничен или само за съзерцание, той не оставя никого равнодушен и буквално разбива сърца.

Никога не бях виждала по – красиво изработен флакон, кутия и аксесоари. Всичко е съвършено и оставя без дъх със сложността и ръчната си изработка. Символ на лукс и на запечатани спомени с ярко изразена парфюмна следа.

DSC07850

DSC07852

DSC07860

DSC07854

DSC07853

Когато кутията за бижута, в която лежи парфюма се отвори пред мен, тежката капачка разкри златен пулверизатор и той бе натиснат плахо, очаквах точно този аромат да посипе ръката ми. Бях истински щастлива, да го усетя, точно него, копринен, мек, пудрен и кремест, да му се насладя и да се влюбя завинаги.

Ако желаете да усетите съвършен пудрен аромат и да видите флакон и аксесоари бижу, пробвайте непременно Legacy WB Alexandre.J.

Официален сайт

Парфюмът, както и другите на Alexandre.J могат да се намерят в бутик Campo Marzio на пл. Света Неделя 19.
Не е ли невероятен?

DSC07856

DSC07817

DSC07818

 

 

DSC07868

Парфюмът ми е даден от вносителите, но мнението си е лично мое.

Review 0
7.4 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата7.5
Послемирис6
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка